HOLLYWOOD WAX!

Mine bedste tips til at komme i gang med træningen.

Noget af det aller vigtigste for mig, for at komme i gang med træningen igen efter en pause, er at starte stille og roligt. Egentlig er det også ligegyldigt om jeg har været i gang i et par måneder, for derfor kan jeg stadig have de der dage hvor jeg bare ikke magter at tage ned og træne. Men så er det jeg siger til mig selv at jeg skal afsted! Som jeg har nævnt flere gange så har jeg aldrig nogen forventinger til mig selv inden jeg skal træne. Det vigtigste er jeg kommer afsted, selvom det måske bare blive i den halve time. Og lad os alle blive enige om at når vi så er færdige med træningen, uanset hvor kort den end var, så har man en fantastisk følelse bagefter. Og jeg får altid lyst til at træne dagen efter også, fordi følelsen er så skøn!

Det med at komme afsted til træning, er det vigtigste. Men andre ting der også kan motivere mig er nyt træningstøj, madvare og proteinpulver osv. Altså ting som er med til at hjælpe mig med at blive bedre. Med træningstøjet får jeg lyst til at træne, fordi jeg har lyst til at have mit nye tøj på. Hvad jeg spiser spiller også en kæmpe rolle for mig. Et fyldt køleskab med lækre sunde madvare er så vigtigt. Ellers bliver det sgu for nemt for mig, at vælge chokoladen frem for grønkålen. Produkter som proteinpulver er også en fast del af min træning når jeg er færdig. Så for mig er det en selvfølge.
collagesff
Grøn te er ikke noget jeg drikker særlig meget af, men noget jeg har tænkt mig at begynde på. Jeg drikker næsten ikke noget kaffe lige for tiden, fordi jeg ikke gider have den vane at drikke det hver dag. Hvis jeg kan undgå at drikke kaffe, så vil jeg faktisk også gerne det. Så den grønne te ville helt sikkert være en fantastisk erstatning. I kan læse mere om grøn te HERINDE. De nudler i kan se ovenover ville helt sikkert også være en god erstatning for pastaen. Dem har jeg til gengæld smagt mange gange, og jeg synes de fine. Men jeg synes også de kræver en del krydderier, fordi de ikke smager af noget. Det skal lige siges til jer der ikke ved det, at der er 0 kalorier i disse nudler. Så det er nok også derfor de lige kræver et krydderi eller to ekstra. Jeg synes klart i skal smage dem. I kan få dem HERINDE.
collagesdsd

Og så til alle med en sød tand.. Jeg har fundet to produkter som jeg selv elsker, og som bestemt ikke ville gøre mig noget at have så meget af! Peanut butter er så lækkert fordi jeg kan spise det med god samvittighed. Selvfølelig skal man ikke proppe sig med det, ligesom du ikke skal proppe dig med så meget andet. Men det er lækkert fordi det er 100% jordnødder der er i, og fordi det er uden tilsat sukker&salt. Man spise det ligesom man vil, men JEG elsker det med en banan varmet på panden og så med peanut butter ved siden af. MUUUUUMS! Du kan få den lige HERINDE. Jeg har også fundet de her overdrevet lækre protein bar med smagen af oreo. De er også fantastiske hvis du bliver lidt lækker sulten og heeeelst ikke vil spise vingummi. Eller det vil du måske gerne.. Men det er ikke så godt pga. træning og sund kost 😉 Så er det lidt bedre med de her protein bar som du kan få HERINDE.

Indlægget er sponsoreret, men med min ærlige mening.

   

2 kommentarer

 • Rachel

  Hei, Anne!
  Kan du skrive et innlegg om hvordan du kom over exkjæresten din?
  Jeg trenger sårt tips, har akkurat kommet ut av et forhold som har vart siden jeg var 16 (er 23 nå).
  Det ville vært til stor hjelp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  De nudler er seriøst den mest klamme fødevarer nogensinde. Helt seriøst, den konsistens vokser i munden og føles som en rå blæksprutte uden smag…. såå meningen med denne kommentar er egentlig bare at fraråde at bruge en eneste krone på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLLYWOOD WAX!