VERALDO - NEW IN + RABATKODE!

SHOP AMOK! 20% rabat til asos på ALT!

En lille service meddelse til mine dejlige læsere. Jeg synes i hvert fald selv det er helt fantastisk, fordi jeg har kigget på nogle ting derinde som jeg SÅ gerne vil have. Plus min kæreste skal til at købe en vinterjakke, som han faktisk havde fundet på asos. Så det er perfekt med 20% rabat. Nu nærmer  sig både juleaften og nytårsaften, så det kunne jo også være der var en kjole til det. Jeg er altid så sent ude med sådan noget, og det ender altid med jeg bare tager noget fra skabet. Det tror jeg skal laves om på denne gang! Kode til 20% rabat er: MAJOR20

Den her farve er sindssyg smuk og den er så god til at tage over en kjole eller andet. Den kan både bruges derhjemme, men også byen. Her tænker jeg mest på byen over en mavebluse eller en kjole som sagt. Den kan fåes HER. 

collagerere

Se den her synes jeg jo ville være perfekt til nytårsaften. De sidste par år har jeg altid tænkt min nytårskjole skulle være helt overdådig og fuldstændig fantastisk. Det er aldrig sket vil jeg så lige sige! Jeg tænker selvfølgelig stadig den skal være smuk, men den behøver ikke at være fuldstændig vild og fantastisk og ikke ligne nogen andres. Den skal være enkel og fin, som den her på billedet. Den er super lækker, og kan fåes HER. 

collageff

Jeg elsker den her kjole nedenfor. Den er så yndig og ville være perfekt til alting faktisk. En dag derhjemme, hvis jeg skal ud og spise, en aften i byen. ALT! Som i nok kan mærke synes jeg virkelig om den her sorte sag. Den kan fåes HER.

collagesds

Jeg har også fundet et par støvler som ville være gode til hverdagen. Det mangler jeg faktisk virkelig. Fordi mine støvler altid har en hæl på 15-16 cm. Og det kan godt være lidt upraktisk hvis jeg skal vade byen rundt 😉 Så disse ville være gode. De kan fåes HER.

7104346-1-brown

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERALDO - NEW IN + RABATKODE!