Kim kardashian truet med pistol og berøvet!

SLUT med hår på benene og under armene! PLUS få 15% rabat.

Overskriften kunne ikke være præcis! Som nogle af jer ved, har jeg igennem noget tid været igang med en behandling hvor jeg simpelthen får laset mine hår væk diverse steder. Jeg får dem laset væk på benene og under armene. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så skal jeg også have fjernet mine hår på armene næste gang jeg skal til behandling. Grunden til jeg også skal have dem væk på armene, er fordi jeg har virkelig mange hår på armene, og nogle af dem er også enorm mærke. Det er noget JEG kan se, og som jeg er træt af, så derfor vælger jeg at få dem fjernet der også. Altså der hvor de nu en gang kan blive laset væk. For det er nemlig ikke alle hår som kan blive fjernet. Hvis dine hår ikke er mørke nok, så kan laseren ikke tage dem og dermed kan de ikke blive fjernet. Men grunden til jeg er startet på det her, er fordi jeg har været rigtig ked af det over så mørke hår jeg havde på mine ben og under armene selvfølgelig. Altså mine hår på benene og under armene er ligesom skæg på en mand, og så er de bare helt sorte. Og hvis jeg barberede mine ben, jamen så ville de være ude nærmest 3 timer efter.

img_3650

Jeg får fjernet mine hår et nyt sted denne gang, men absolut lige så godt! jeg får fjernet mine hår ved retouchclinic.dk som er en helt nyåbnet klinik, med beliggenhed lige ved kgs. Nytorv i København. Så nemt for mig at komme derhen fordi jeg nærmest bor lige ved siden af. Udover det går der busser dertil, og metroen er LIGE ved siden af. Så dejligt nemt! Da jeg kommer ind på klinikken kan jeg slet ikke lade være med at nævne overfor Mads som er ejer af stedet, hvor flot det er. Seriøst deres indretning er LIGE som jeg kan lide det. Så meget min smag! Anyways, tjek siden ud her, og se alle behandlingerne de laver: retouchclinic.dk
Jeg kan slet ikke vente med at blive helt hårfri!!! Wow, det bliver så dejligt og nemt at gå i bad uden at jeg skal tænke på at barbere mig!

Forresten har jeg fået nasset mig frem til en rabatkode til jer på 15% til jeres første behandling hos Retouch Clinic! Enten på at få lækre store Kylie Jenner læber, noget botox eller få fjernet dine hår? Du bruger rabatkoden ved at skrive Anne15%

 

   

15 kommentarer

 • sarah

  Hvor mange behandlinger skal man have under armene? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Det er meget forskelligt alt efter hvor tykke dine hår er og hvor mørke de er. Ring ind og forhør dig ad 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Anne. Jeg har præcis det samme problem som dig! ‘Om hår er også sorte og jeg blevet så træt af at skulle barbere mine ben/arme nærmest hverdag. Jeg har selv overvejet at få dem fjernet, men jeg må være ærlig og sige at jeg er bange for smerten. Gør det meget ondt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Anna 🙂
   Jeg kan varmt anbefale det. Det er så befriende ikke at skulle barbere dem!
   Med hensyn til smerten så gør det ikke mere ondt, end at jeg kan sidde med min telefon, og være på diverse medier samtidig. Så jeg synes slet ikke det gør ondt. Selvfølgelig kan det mærkes, men ondt gør det ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anne.
  Hvis det nu ikke er 1. gang man er hos dem, kan man så stadig benytte sig af rabatkoden? :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Line

   Jeg har lige snakket med Mads som ejer klinikken og han siger det er helt ok, at du bruger rabatkoden, selvom du har været der før 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Anne. Er der en speciel grund til du får lavet det et nyt sted denne gang? Jeg kunne godt tænke mig at få det gjort, men ville lige høre om der er et sted du anbefaler ekstra meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg var enorm glad for ham som lavede behandlinger på mig, så da han fortalte han startede sin egen klinik, så ville jeg gerne rykke med ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Der står på deres hjemmeside at det koster 500-3.000 kr, er det for alle de behandlinger eller skal men betale det hver gang? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hey Anne,
  Der står på deres hjemmeside at det koster mellem 500-3.000kr. Er det for hver eneste behandling man er til eller er det ialt? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hvis du fx. skal have fjernet hår under armene, så koster det 600 kr. pr. gang. Og der skal gå 8 uger imellem i hvert fald 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer om at få lavet sådan en behandling – man skal vel være god ved sig selv 😁
  Men som Anna er jeg også lidt bange for smerten 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misse

  Hej Anne 🙂 jeg har længe overvejet det, og fulgt med i dine behandlinger – helt kort vil jeg bare høre dig – virker det? altså hvor effektivt har det været indtil nu? Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Det er meget effektivt! Men det kommer jo meget an på dine hår på kroppen hvordan de er. Jeg skal have en del behandlinger før mine forsvinder helt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anne, hvor skriver man rabatkoden ind henne? Synes ikke jeg kan finde det nogen steder når man vil bestille tid

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kim kardashian truet med pistol og berøvet!