Er det for tidligt at få botox som 24 årige??

VERALDO – NEW IN + RABATKODE!

Man kan aldrig få for meget tøj. I hvert fald ikke når det er noget af det lækre af slagsen. Og jeg har nemlig fået noget nyt hjem, som jeg har glædet mig til at vise jer. Tøjet er fra: veraldo.dk 
I ved at jeg er til det lidt meget afslappede look. I hvert fald i hverdagene.. Eller faktisk også i byen. Jeg kan godt lide at have et par løse bukser på, og så en mavebluse til fx. Jeg synes det er enorm rart at have noget tøj på, som jeg kan bevæge mig i. Og så er det lige meget om det er til fest eller til hver dag. Bare jeg har det dejligt i det! Jeg tjekkede hele veraldo side ud, så jeg var sikker på, at jeg ikke gik glip af noget derinde, haha. Jeg elsker at der ikke er så mange produkter derinde, så det er overskueligt at kigge rundt i. Jeg kan nemlig slet ikke overskue nogle af de større hjemmesider, med sindssygt meget tøj og dermed 400 sider jeg skal igennem. Jeg opgiver for længst! Derfor synes jeg det var enorm rart med veraldos side.

I kan benytte jer af rabatkoden ANNE10 som giver 10% rabat til Veraldos hjemmeside.

Jeg har fundet disse lækre ting derinde. Blandt andet den her grå strik som er dejlig blød og varm. Den kan fåes HER

pa290217 pa290229

Strikken er perfekt til hygge og afslapning, så derfor har jeg også fundet noget som var modsat. I ved jeg er vild med jumpsuits, så derfor har jeg også fundet en helt sort jumpsuit. Den vil jeg nok bruge mere til byen eller når jeg skal ud og spise. Jeg har valgt den fordi den går ind i livet, som gør at mine former bliver vist flot. Hvis du som jeg har former, så synes jeg det er vigtigt at vise dem frem. Og det gør man virkelig ved at tage noget der er stramt i livet. Den flotte jumpsuit kan fåes HER. 

pa290219 pa290232

Indlægget er sponsoreret, men jeg har selv fundet produkterne.

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det for tidligt at få botox som 24 årige??