Ellos lækkerier

Billeder fra “til middag hos”. + links til tøj!

For et lille stykke tid siden var jeg jo med i Til Middag Hos, og i den forbindelse er jeg blevet spurgt en del gange om jeg ikke vil skrive om hvor blandt andet min jumpsuit og kjole var fra. Og det vil jeg selvfølgelig gerne! Men det er ved at være så lang tid siden det er købt, at jeg ikke tror det desværre ikke kan fåes længere. Men jeg har fundet DEN HER, som jeg er død hamrende forelsket i, og som jeg tror i skal være hurtige til at købe da jeg kan se at tingene hurtigt bliver solgt derinde.

collage
til-middag-hos-kristian-hornslet-m-anne-mette-beckmann-anne-gadegaard-mads-dinesen__m0a3021-2

Og se lige hvad jeg fandt!!! Den her flotte choker, som er vældig populær lige for tiden. Generelt alle chokere faktisk. Jeg har nærmest ikke nogen faktisk, selvom jeg synes det er noget af det flotteste. Som i kan se er lige præcis den her choker (de har sikkert ægte diamanter) meget populær blandt Kim Kardashian og Kendall Jenner. I kan få en der minder om til billig pris HERINDE.

2ea6896f00000578-3327805-image-a-91_1448057409250 980x

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos lækkerier