SPAR OP TIL 60%!!!

En julegave som er god til alle!

Nu går vi så småt december måned i møde og nu begynder jule stresset snart! Det er ligesom om alle lige bliver en tand mere stresset allerede fra 1. december. Jeg ender altid med først at købe mine gaver d. 22 fordi jeg altid bliver så overrasket over hvor hurtigt tiden går, haha. Egentlig tænker jeg også hvorfor filen jeg ikke bare begynder at købe mine julegaver på nettet. Det er jo så nemt, og man undgår lange køer og sure stresset mennesker 😉
Den her urboks er en gave jeg sagtens kunne forstille mig at give til min far eller kæreste fordi jeg synes piger er lidt bedre til at passe på deres ure end mænd nogen gange. Dermed ikke sagt at piger ikke også kan være lidt sjusket til det. Fx. kunne jeg forstille mig at den boks til ure ville være perfekt til min veninde Jytte. Jeg synes klart det er en god investering hvis du har flere end to urer.

Den urboks jeg har valgt er den med 6 urer i, da jeg synes det er meget passende. Men du kan også få nogle bokse med blot 2, 3 eller helt op til 10 og 20 urer i. Og så er der både bokse i træ og med læder. Jeg har valgt med læder, da jeg synes det passede bedst ind til mit hjem. Men det er jo smag og behag. 
Hvis i bruger koden BLACKFRIDAY så giver det 20% på alle varer inde på Urboks.dk hele dagen i dag. Men hvis i bestille efter fredag, så gælder kun min rabatkode ANNEGADEGAARD med 15% rabat.

img_4559

KONKURRENCE!! I kan lige nu vinde en urboks enten til jer selv eller en i holder af. I skal blot linke til den urboks i gerne vil have, og skrive hvem i gerne vil vinde den til. Og jeres navn og mail adresse.

img_4557
Sponsoreret.

   

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 60%!!!