Det er de små ting der tæller..

Jeg er tilbage fra kærestetur i Rom

img_4285 pb060035

Så er jeg tilbage fra Rom! Min kæreste og jeg tog afsted fredag morgen og kom hjem igår. Det har været ikke mindre end en fantastisk tur jeg har haft. Grunden til vi tog afsted var fordi jeg havde fødselsdag d. 7 november og det skulle fejres i Rom. Min kæreste har behandlet mig som ikke mindre end en end prinsesse. Det har været så dejligt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde sådan en dejlig fødselsdag.
Jeg tænkte flere gange på at blogge, men vi var ude hele dagen for at se de forskellige steder i Rom, og når vi endelig kom hjem var vi så smadret, så vi faldt i søvn med det samme. Jeg prøvede virkelig at tage billeder, men jeg er ikke den helt traditionelle blogger som sætter nogle timer af til at tage billeder, da det ikke helt er mig. Så i stedet har jeg taget billeder når jeg følte for det, og når jeg lige huskede det.

collagesds img_4301

Efter 4-5 dage med rødvin, pasta og hvidt brød så tager jeg sgu lige en omgang træning i dag kl. 14.00 med Cecilie Lind. Jer der har fulgt med på bloggen ved at Cecilie har trænet mig i nogle år efterhånden med lidt pause en gang imellem. Jeg holder virkelig af Cecilie, så jeg nyder hver træning med hende. Jeg glæder mig faktisk til at hun skal banke min krop i dag med en god gang træning. Det skal nok blive godt efter sådan en tur til Rom.

pb060043 collagewew

   

6 kommentarer

 • Ditte

  Hej Anne
  Hvor køber man din flotte jakke henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anne. Hvad for noget makeup bruger du på din hud? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Camilla.

   Det er lidt forskelligt. Jeg skal nok lave et blog indlæg om det hurtigst muligt.
   Hav en dejlig dag! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor forhandles det mærke henne? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg har fået den sendt, så prøv at smid dem en mail. Det tror jeg er nemmest 🙂 Håber det kan hjælpe. Ellers må du sige til!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er de små ting der tæller..