Meotine holder blackfriday!

SPAR OP TIL 60%!!!

Blackfriday er næsten begyndt, og jeg er klar til at kigge rundt omkring på nettet. Og på miintos hjemmeside holder de også blackfriday OG cybermonday. Selvom det ikke helt er fredag endnu, så kan du allerede shoppe løs hos miinto, da de allerede har skudt deres blackfriday i gang! Både i dag og hele dagen imorgen kan du spare en masse penge. (god ide allerede at købe dine julegaver nu) Det har jeg i hvert fald tænkt mig. Jeg har nemlig fundet en vinterjakke til min kæreste. Han har nemlig ikke nogen vinterjakke, så jeg tænker selvfølgelig han skal have en lille “før” julegave, så han kan gå ind i december måned varm. Nu håber jeg bare han bliver glad for den. Men mon ikke? Det er oplagt at købe sine julegaver nu når man kan spare så mange penge.

Men selvom jeg godt nok har fundet en jakke til min kæreste, så kunne jeg ikke lade være med at kigge lidt selv også. Og jeg har fundet de her tre pels jakker som synes er ret flotte, og som alle er sat ned!! Jeg er især vild med den i midten. Jeg er vild med farven. Den første jakke fra venstre kan du få HER. Den brune i midten kan du få HER. og den sidste kan du få HER.

collagewew
Som nævnt er der allerede blackfriday nu og hele dagen imorgen. I weekenden er der pause, men tilbuddene bliver genoptaget på mandag hvor der er cybermonday. Der er både penge at spare på tusindevis af varer! Alt fra designertøj til mænd og kvinder, til lækkert børnetøj og sportstøj. Derudover er der også tilbud på interiør og beautyprodukter. Så hold øje inde på Miintos hjemmeside HER.
Jeg ved godt UGG støvler ikke er verdens flotteste vintersko. Men stop nu, hvor er de dejlige at have på. Det er jo det mest behagelige nogensinde. Så selvom jeg måske ikke liiige ligner verdens smarteste person i dem, så har jeg det vidunderligt i dem, fordi jeg ikke fryser. Og for mig er det altså bare lidt vigtigere. Grunden til jeg nævner det her, er fordi UGG støvler også er sat ned på Miintos hjemmeside. Du finder UGG støvlerne HERINDE.
collagesds
Sponsoreret indlæg, men med mine egne valgte vare.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Meotine holder blackfriday!