Kylie Jenner er blevet sangerinde!!!

TRÆNING MED CECILIE!

Nogle af jer som følger med på min snap, ved at jeg er begyndt at løbe. Det er så dejligt og så forfriskende at komme udenfor og få noget luft og samtidig få pulsen op. Jeg er faktisk slet ikke i så dårlig form som jeg gik og troede. Jeg løb nemlig 6.30 kilomet uden problemer, så jeg var meget glad. Men igår stod den på indendørs træning med Cecilie lind. I kan se hendes blog HER. Og shit der er problemer med at at gå normalt i dag. Hun kørte hele min krop igennem for at se hvor mit niveau lå. Og jeg tror faktisk heller ikke hun synes det er så skidt, haha 😉 Eller så var hun bare sød ved mig.. Jeg elsker at træne med Cecilie fordi jeg har kendt hende i så mange år, så jeg holder meget af hende. Plus hun er sindssyg hård ved mig, og presser mig altid til det yderste fordi hun ved jeg kan give mere af mig selv når vi træner. Cecilie tager til New York på fredag, så vi skal aftale nærmere om træning i fremtiden. Men jeg glæder mig allerede!!

img_4336 img_8947 img_8950

   

2 kommentarer

 • Hej Anne! Jeg har kigget lidt med på din blog fra sidelinjen længe, og plejer ikke at kommentere.
  Men nu har jeg set dig i Til middag hos, og jeg er simpelthen faldet hårdt for dig! Det er noget andet at se et menneske snakke, handle, interagere, frem for bare ord og billeder – og du virker bare så ærlig og venlig! Det var fedt at se, og jeg kommer til at læse endnu mere med herinde nu! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Caroline

   Tusind tak for den virkelig søde besked. Du forstår ikke hvor glad jeg blev da jeg læste den! Jeg viste min kæreste beskeden med det samme, fordi jeg blev så glad. Den varmede virkelig.
   Så tak for det <3 Og dejligt du gider at læse med herinde. Det betyder også meget.
   Hav en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kylie Jenner er blevet sangerinde!!!