Når ens nytåskjoler kommer d. 4 januar!

Få det perfekte nytårslook.

Det er ikke fordi jeg som sådan glæder mig til nytårsaften, og da slet ikke efter mine kjoler ikke er kommet frem til tiden, haha. Ej jeg heldigvis nået at få to andre kjoler hjem, som jeg skal se om er noget. Men jeg glæder mig selvfølgelig til at se nogle gode venner og hygge med dem. Men SELVFØLGELIG også til at skulle gøre sig klar, selvom det altså havde været rart hvis nogen kom og gjorde det for en! Men suk… Man hedder jo ikke Kardashian til efternavn 😉
Nu har jeg altså snydt lidt hjemmefra. Det vil sige at jeg simpelthen ikke har kunne lade være med at bruge det LIGE da det kom ind af døren for to dage siden. Det er nemlig en masse lækre produkter fra Depend. Men jeg bliver også lige nødt til at vise jer nu, hvordan jeg vil bruge det nytårsaften. Jeg har modtaget så mange ting fra Depend at jeg ikke ved hvor jeg skal starte. Det skal lige siges at selvom jeg har modtaget de her produkter, så har jeg været stor fan af deres produkter i MANGE år. Har ikke tal på hvor mange gange jeg har købt deres vipper.

Depend produkterne kan fåes i Matas, men hvis du vil have hele deres store sortiment, så er det primært i de store Matas butikker. Som i kan se på billederne nedenfor har jeg fået så mange fede produkter. Men jeg vil sætte udgangspunkt i deres “perfect eye kit”. For det er nemlig helt perfekt. Hvis i kunne tænke jer det samme lækre øjenbryns sæt, så kan du enten besøge deres hjemmeside: www.dependcosmetic.dk
Følg trinene nedenfor og se hvordan jeg gør. 

collagesds

Det første jeg bruger er den der hedder eyebrow beauty kit. I den hører der skabeloner med, som former dine bryn. Der er 4 forskellige i, alt efter hvilken form man er til. Jeg tager skabelonen op på brynet, men bruger den pensel der hedder Eye Brow pencil, triangular i soft brown. Derefter bruger jeg den brune farve i eyebrow beauty kit til at farve hele mit bryn med, som ses nedenfor. Til sidst bruger jeg den der hedder Eyebrow duo styler, til at gøre mine bryn mere markeret ved at farve dem rundt i kanten og derefter “smøre” det lidt ud. Det er så vanvittig smart og det tog mig seriøst ingen tid!

collagesdsw

FØR OG EFTER BILLEDE… Det er helt vildt hvor meget flotte bryn kan gøre. Det er muligvis det vigtigste på en kvinde! Det skal lige nævnes at jeg ikke har noget make-up på, så derefter intet farve i hovedet på billederne. Brynene er lidt nominerende lige nu, men det er kun lige indtil jeg får smækket noget i hovedet 😉

collagewew fotografi-den-30-12-16-kl-13-22

Sponsoreret.

   

2 kommentarer

 • Anna

  Er du ikke veninder med hende der Mie mere ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jo, det er jeg da. Hun er bare flyttet til Århus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens nytåskjoler kommer d. 4 januar!