Mit nye lækre tøj + 40% rabatkode til jer!

Juhuu! ENDELIG.

ENDELIG må jeg vise jer mit tæppe jeg har modtaget. Min kammerat dræbte lige hele min begejstring over mit tæppe da jeg fortalte om det, da han sagde sætningen: “Det har alle…. Alle jeg kommer hjem til har seriøst det tæppe”. Arrrrrh, det har ALLE ikke…. Jeg kender fx. ikke nogen der har det. Men okay, okay. Det kan da godt være der er en del der har det. Men det kan jeg da så sandelig også godt forstå. Det er jo så flot! Det gør alt godt for et rum. Men da min kammerat så kom ind og så mit tæppe, så måtte han faktisk bide ordene i sig igen, da det ikke var det han troede det var. YES!!!! haha 😉 I kan se priser mm. HERINDE.

Jeg elsker deres hjemmeside. Og benytter mig især meget af bolig afdelingen, hvor man seriøst kan få alt flot. Eller det synes jeg i hvert fald. Der er meget til en hver smag, og især min smag! Tjek hele bolig siden ud HER.

img_4758-1img_4783

Lige nu har jeg lagt tæppet i midten af mit værelse, men det er ikke der jeg vil have det til at ligge. Jeg vil gerne have det skal være i min lille sofa hygge krog. Men jeg har ikke fået mig et bord endnu.. Jeg er langsom… Så når det kommer, så ligger jeg tæppet hvor det skal være. Til den tid skal jeg nok få taget nogle billeder af det. Indtil videre må i se mig lege model på det 😉

Indlægget er sponsoreret, men med mit eget valg af produkt.

   

6 kommentarer

 • Gitte

  Typisk mænd! Det er mega fedt, lige efter min smag! 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ekua

  hejAnne ville lige spørge hvor tæppet er fra ? leder nemlig efter det samme !?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Amalie

  Hej Anne.
  Jeg kan se der er to forskelllge farver på tæppet. Hvid og grå/hvidbrunt. Hvilken af tæpperne har du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natta

  Hvor din lækre trøje fra? 😍🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye lækre tøj + 40% rabatkode til jer!