Kæmpe girl crush!

Mit nye lækre tøj + 40% rabatkode til jer!

Jeg har modtaget noget nyt tøj, og grunden til jeg netop har valgt det her er fordi jeg primært kigger på tøj som jeg kan bruge hver dag. Jeg arbejder hjemmefra hver dag, så derfor synes jeg godt det må være flot, men stadig afslappende. Og der synes jeg virkelig jeg har ramt plet!
Dermed ikke sagt at det var nemt at bestille det her tøj, fordi der er de lækreste mærker inde på deres hjemmeside. For lige at nævne nogle så har de blandt andet mærker som: Designers Remix, Ganni, Kenzo og Filippa K. Så det var ikke fordi det var særlig nemt for mig at skulle vælge imellem alle de her lækre mærker. Men jeg er nu meget tilfreds med de to ting jeg bestilte, som du kan se lige nedenfor.

På Me And the Mets hjemmeside, gør de noget som man altså ser sjældent. De levere nemlig GRATIS dine varer hjemme hos dig i 1-times intervaller fra 17.00 til 22.oo i hverdagene. Og i weekenden er det fra 10-00 til 17.00 i Storkøbenhavn. Du kan tjekke om de levere til din dør HERINDE. Så hvis tøjkrisen skulle komme, så er Me And The Met intet mindre end genialt!

Jeg valgt den her lækre grå trøje fra Kenzo. Jeg elsker farverne og mønstret. I kan finde kenzo mærket herindecollagehh

Jeg har glædet mig til at kunne vise jer den her hjemmeside, og til at vise jer det tøj jeg har bestilt hjem. Ikke kun den grå kenzo, men også den her rullekrave fra Filippa K. Den er SÅÅÅ lækker. Kvaliteten er simpelthen så god og dejlig. Og et kæmpe plus er også at kraven på trøjen ikke ryger ned, som den ellers gør på mange af mine andre rullekraver. Og det er sindssygt ærgerligt, fordi man jo netop køber en rullekrave, så der rent faktisk er en krave i den, haha. Og her er der heldigvis en krave!

Jeg har selvfølgelig en lille gave til jer fra både mig men så sandelig også fra Me And The Met. Det betyder at i kan få 40% på alt inde på deres hjemmeside!! (undtaget brandet toga pulla og i forvejen nedsatte varer) Så der er altså virkelig mange penge og spare, plus du jo altså får dit tøj leveret samme dag! Det kan man næsten ikke sige nej til. Rabatkoden hedder Pre-sale og kan lige nu benyttes HERINDE.

collagesfsdfotografi-den-19-12-16-kl-13-02-3

   

2 kommentarer

  • Cille Winther

    Virker koden til brandet Zadig & Voltaire? Der står “Rabatkoden “Pre-sale” er ikke gyldig” 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Lyster

    Hvor er bukserne fra Anne? <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe girl crush!