SE MINE FLOTTE NYTÅRSKJOLER!

Når ens nytåskjoler kommer d. 4 januar!

Jeg er simpelthen intet mindre end en kæmpe idiot. Her gik jeg rigtig og glædet mig til mit tøj kom hjem, så jeg kunne være flot nytårsaften. Men nej nej.. Det skulle jo ikke ske. For tror i ikke jeg har glemt at tjekke hvor lang leveringstid der var på mit tøj? jo det havde jeg da vidst… Så nu kommer mit tøj d. 4 januar står der. Så det er super! Jeg havde SÅDAN glædet mig til at have en af de to kjoler på nytårsaften, og så kommer det ikke en gang til at ske.
Jeg har bestilt noget andet tøj hjem, som kom igår. Men jeg har bare ikke den samme følelse med det her tøj, som jeg havde med det andet. Jeg er ikke helt lige så glad for det, kan jeg mærke. ØV! Nu må jeg se det når jeg prøver det.Ellers tager jeg sgu julegaven på fra farmor. Jeg laver alligevel ikke andet end at traske rundt i min nye morgenkåbe fra hende.

fotografi-den-19-12-16-kl-13-02-6

   

2 kommentarer

 • Anna

  Øv med nytårstøjet 🙁 Jeg var inde i en kjolebutik i dag, hvor der var nummersystem til prøverummene, da der var så mange, der ledte efter nytårskjole :O
  Jeg har selv lige startet en blog op omkring livet i tyverne. Kig gerne med https://tyvertragedien.wordpress.com/
  Bedste hilsner Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Århusianeren

  Hej Anne. Har længe beundret dit smukke tæppe, som er i baggrunden her. Hvor har du købt det? Vh Århusianeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MINE FLOTTE NYTÅRSKJOLER!