Juhuu! ENDELIG.

SE MINE FLOTTE NYTÅRSKJOLER!

Jeg har slet ikke fået fortalt hvad mine planer for nytårsaften er. Måske fordi jeg ingen forventinger har til nytårsaften udover, jeg skal være sammen med nogle mennesker jeg holder af. Det bliver nok ikke den vildeste fest, men det gør mig bestemt heller ikke noget. Min nytårsaften sidste år, var en af de bedste nogensinde, fordi jeg holdte den med min familie. I år der skal jeg holde den med min kæreste, og vores venner og veninder. Vi holder den hjemme i vores store lejlighed sammen med de andre venner vi bor sammen med. Så alle har inviteret 5 stykker. så vi bliver ca. 30 mennesker, hvilket også er en hel del. Vores plan er bare at hygge derhjemme med en masse musik og smukke mennesker. Vi har ingen planer om at tage videre. Det bliver dejligt!

Men men men.. Nu til det vigtigste på aftenen. TØJET.. Først havde jeg tænkt mig at finde et eller andet i mit skab og tage på. Men jeg kunne også godt mærke at det kriblede lidt i mig efter en ny flot nytårskjole. Så jeg har lige bestilt to kjoler fordi jeg virkelig var i tvivl om hvilken det skulle være. Nytårsaften må tøjet godt være lidt for meget. Så det er mine kjoler naturligvis også!  😉
Det bedste ved de her to kjoler er at de er billige. Jeg synes virkelig ikke det er mange penge for to lækre kjoler. Altså kjolen lige nedenfor er jo indbegrebet af fest! Så den her passer jo perfekt til nytårsaften. Det er jo intet mindre end en nytårskjole! Jeg er død forelsket i den. Så nu er det bare at vente og se om den er lige så pæn til mig, som på modellen. Link til kjolen kan du få lige HER.

collageweww

Den anden kjole jeg har fundet, er den i kan se nedenfor. Den er også super flot, og også meget fest agtig. Jeg valgte lige netop den fordi den er en smule frækkere end den anden 😉 Men samtidig ville jeg også gerne gerne have en lang kjole på, og der synes jeg den her var pænest. Jeg ville dog have ønsket den var i en sort farve, men nu prøver jeg med den her! Link til kjolen kan du få HER.

collagesdsds

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juhuu! ENDELIG.