Ingen gider læse om en doven person!

HÅRD MANDAG MED MIN TRÆNER.

Jeg har været henne og træne med Cecilie i dag. Og jeg må indrømme at det ikke lige var det jeg havde allermest lyst til imorges. Men jeg elsker jeg fik det gjort. For det første elsker jeg Cecilies selskab, selvom hun er hård ved mig under træningen 😉 For det andet så kan jeg opnå de vildeste resultater med hende. Og så elsker jeg at jeg har kendt hende i så mange år efterhånden.

Cecilie spurgte mig om jeg havde nogle mål med træningen sammen med hende. Jeg vil egentlig bare gerne have det skal blive en livstil for mig at træne. Men jeg ville da lyve hvis jeg ikke også sagde at det er fordi jeg også gerne vil tabe mig et par kilo eller tre. Men det er jo noget der kommer helt naturligt, idet man begynder at træne. Så for mig er mit mål egentlig at kunne komme ned og træne 3-4 gange om ugen. Hvis det bliver til mere er det jo bare fedt!

collagesds

Jeg er seriøst ved at dø af luftmangel under hele træningen med hende. Og når hun så til sidst beder mig liiiige at køre den her igennem, så er det jeg rent faktisk har lyst til at græde, haha. Men jeg ser faktisk frem til næste træning på torsdag med hende. Ja, det bliver skide hårdt igen. Men når jeg tænker på resultatet jeg får af det, så gør det at jeg har lyst! I kan også se den video aller nederst, som er voldsom smart! Det er ligesom et løbebånd, men du skal bare selv løbe det i gang.


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen gider læse om en doven person!