Det der træning ...

Ingen gider læse om en doven person!

Jesus… Vi vågnede kl. 06.20 i dag, og vækkeuret ringer alligevel kl. 06.30 så der var ingen grund til at lægge sig til at sove igen. Egentlig er der ikke nogen grund til jeg står op så tidligt, men min kæreste står alligevel op der, så det er en god måde for mig at komme op på. Nu sidder du sikkert og tænker “Arrrh, Anne du har sovet videre nogle gange”… Og ja, det må jeg indrømme at det har jeg. Jeg har stået op og lavet kaffe til ham og mig… Meeeeeen så har jeg lagt mig ind i sengen igen. Alt andet var simpelthen for hårdt 😉 Hvad skader en time eller to mere på øjet? Her er jo så mørkt og koldt alligevel.
Men hvem gider at læse om en person (i det her tilfælde mig) der sover længe og ikke får trænet? For hvor inspirerende er det lige? Men sandheden er jo at det vitterligt er sådan lige for tiden. Jeg lå syg i hele december måned, og i den her måned er jeg bare træt. Der er ingen andre ord for det end træt. 
Men jeg er også træt af at være så træt.. Så i dag er jeg ikke gået tilbage til sengen, men derimod blevet oppe. Jeg har siddet og lavet en to-do liste over de ting jeg skal have gjort i dag. Og så skal jeg træne.. For ved du hvad? Jeg fik også trænet igår.. JUHUUU. Og det var slet ikke så slemt som jeg havde forestillet mig. Tværtimod så var jeg overrasket over hvor “nemt”, det var for mig, når jeg tænker på hvor lang tid siden det er. Så det gør bare at jeg også har lyst til at træne i dag. FEDT!

Nogle af jer har skrevet til mig omkring hvordan min blog er nu, og hvordan den var en gang. Og jeg sætter så stor pris på de beskeder, selvom de selvfølgelig rammer mig lidt. Fordi jeg et eller andet sted godt ved min blog ikke er som den var en gang. For at være helt ærlig overfor jer, så er jeg et helt andet sted i mit liv end jeg var den gang. Ikke fordi mit liv på nogen måde var dårligt den gang, men jeg er bare meget gladere nu end jeg var på det tidspunkt. Jeg er blevet ældre og har fået mere viden omkring livet, hvordan det end lyder. Jeg ved hvad jeg vil, og jeg ved hvad jeg ikke vil! Både når det kommer til kærlighedslivet, men også karrieremæssigt. Det er en meget længere snak, som jeg meget gerne vil skrive mere om, på et andet tidspunkt. Men det du også skal vide er at jeg har fundet mig en kæreste, som ikke har lyst til at være synlig på min blog, eller på instagram. Og jeg har heller ikke lyst til at dele hans familie med jer, hvis det giver mening. Jeg har ikke taget snakken med dem, men det har jeg personligt ikke lyst til. Derfor bliver det hele også meget mere privat, end hvad det før har været. Men fordi jeg stadig elsker min blog og jeg elsker i gider at følge med, så vil jeg selvfølgelig tage det til mig, som i skriver til mig. Det betyder at jeg vil prøve at være mere åben omkring hvad der sker i mit liv. For selvfølgelig skal i med mig en tur i køkkenet når jeg laver mad. Og selvfølgelig skal i se hvordan en dag i mit liv er osv osv. For det behøver min kæreste jo ikke være en del af. Han kan til gengæld få lov til at tage billederne 😉 Men i skal vide at jeg sætter pris på jeres beskeder og jeg vil prøve at lave om på det.

Og så kan jeg fortælle at jeg skal træne to gange med Cecilie Lind i næste uge, hvilket jeg ser virkelig meget frem til. Det er også en af grundene til at jeg begynder med at træne i den her uge. For nu skal der ske noget, og det håber jeg Cecilie kan få sat gang i mig. Jeg ved træning kan give mere overskud, og det kunne jeg godt bruge lidt af! Så here i come!

Gamle billeder af mig som kan ses nedenfor.

img_5822_zpscd0a9690anne-gadegaard img_0291 img_2078 img_2087 img_3586_zpsaac09e33

   

3 kommentarer

 • J

  Hvor er det dejligt at se, at du tager stilling til – og for den sags skyld respekterer og accepterer – at ikke alle ønsker at være en del af din blog. Det synes jeg er så fint!! 🙂
  Jeg synes det kunne være super interessant at høre om, hvad du laver til dagligt, siden du kan sove videre hvis du vil? Haha 😀 Lever du af bloggen? Eller har du andre projekter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er lidt nysgerrig. Hvad arbejder du med/som?? eller sådan laver til daglig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anso

  Vil du ikke lave en Ask me video? Kunne være så sjovt! Synes der er mange ting vi ikke ved om dig længere – nok fordi bloggen er blevet mere privat 🙂 Og hvad med Jytte? Hende hører vi aldrig om mere.
  Kunne også være sjovt at se din lejlighed og høre hvad du får dagene til at gå med, om du kun blogger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der træning ...