Hjemmelavet krøller.

Sådan laver du mine krøller.

Som jeg skrev igår ville i dag vise hvordan jeg laver mine krøller. Der er ikke noget hokus pokus over det, men indimellem er det rart at få det vist. Hvis i altså forstår billederne nedenfor. Men det er nu meget simpelt og det tager 5-10 minutter at lave. Det som egentlig er “reglen”, er bare at du ikke skal krølle håret længere op ind til omkring øret. Det gør jeg i hvert fald ikke. For ellers synes jeg lyn hurtigt det kommer til at ligne prinsesse krøller. Og husk for guds skyld at køre krøllerne igennem med enten fingrene eller en børste efter. Måske endda begge dele. Ingen proptræk krøller, tak! 😉

For det første så bruger jeg det her krøllejern fra BaByliss, som jeg har haft i måske 5 år. Men det fungere stadig super fint.

img_4999

Som jeg skrev længere oppe gør jeg jo ikke det helt store. Jeg stopper ca. med at krølle ved ørerne, lader det varme i 30-40 sekunder ca. og derefter slipper. Det vigtigste er bare at du reder det igennem bagefter eller gør det med fingrene. Men for at samle håret mere, så skal du nok bruge en børste. Husk også at trække krøllerne ind mod dig selv. Ved faktisk ikke om det gør den store forskel, men det er sådan jeg gør.

Nedenfor på det første billede kan du se hvor stor en mængde hår jeg krøller gang for gang.

img_5005 img_5011 img_5016

På det første billede kan du se hvordan mine krøller bliver når jeg har krøllet det hele uden at børste det eller noget. Jeg kan ikke lide krøllerne sådan. Det er derfor jeg børste det stille og roligt så det samler håret, men også så krøllerne ikke er så trukket sammen.

img_5029

Nedenfor kan du se det færdige resultat. Sådan bliver de når jeg først trækker dem ud med fingrene, og derefter tager en børste og reder det igennem. Synes de er meget naturlige og smukke. Og så er det både pænt til hver dags brug, men også til fest.

img_5035 img_5060 img_5069 img_5075

   

1 kommentar

  • Sabrina

    Må jeg spørge om hvor tykt dit krøllejern er? Hvis det er noget du kan huske, evt. du ville smide et link ind. Når jeg søger på nettet, er der både noget der hedder 25 mm, 32 mm osv. ☺️☺️ Knus.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet krøller.