HÅRD MANDAG MED MIN TRÆNER.

Sådan ser min krop ud nu.

Det er jo ved at være lang tid siden jeg havde mit forløb med Gustav. Og jo, jeg har trænet siden. Jeg havde lige en periode med løb, hvor jeg blev grebet af det. Men jeg har også nydt mit liv med en masse god fed mad. Det er slut nu! Forstået på den måde at jeg vil minimere mit forbrug af pasta og hvidt brød. Jeg synes jeg er virkelig god til at spise en masse grønt, men det skal jeg have MEGET mere ind i min kost. Jeg spiser ikke rigtig slik, chips og chokolade, så på den måde bliver det nemt for mig helt at undvære. Men jeg har ikke lyst til at lukke alt ude og sige “det må jeg ikke spise, det må jeg ikke spise og det må jeg ikke spise”. Jeg vil meget hellere vælge at spise meget mere grønt og minimere det usunde. MEN VIGTIGST AF ALT! Jeg vil have træning ind i mit liv stort set hver dag.
Men jeg tænkte jeg lige ville vise jer hvordan min krop ser ud nu. Jeg var egentlig også ret spændt på at se det selv. Jeg har helt andre mål end jeg havde en gang. Jeg stræber ikke længere efter at få en sixpack. Jeg stræber efter at få en sundere og bedre version af mig! Jeg har accepteret at uanset hvad så vil jeg altid have former, derfor har jeg lært at elske dem og udnytte dem i stedet for at gemme dem væk.

collagesds   img_5257

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HÅRD MANDAG MED MIN TRÆNER.