My babies!

ENDELIG KAN JEG AFSLØRE MIN STORE HEMMELIGHED!

Yaaaay! Nu er dagen endelig kommet, hvor jeg kan fortælle jer min store hemmelighed, som jeg har holdt hemmeligt i så lang tid. Jeg har valgt at gøre det i form af en youtube video, så det var lidt mere personligt. Jeg er simpelthen så stolt af mig selv, og jeg kan slet ikke vente til dagen kommer. Jeg håber selvfølgelig i vil se med og følge med. Og ellers kan i følge min lille rejse dertil både på snapchat, instagram OG her på bloggen. For nu kan jeg ENDELIG smide en masse billeder op af alt hvad jeg har lavet og kommer til at lave. Det har jeg jo ikke kunne før i dag! Ellers var jeg simpelthen så bange for, nogle ville finde ud af hvad det var. Og det har ikke måtte blive offentligtgjort før i dag! SÅ JUHUUU!!!!

I videoen nedenfor kan du høre hvad det er der skal ske. Wish me luck! Og OMG. Min næse ser så skæv ud, fordi at hvor ulækkert det her end kommer til at lyde, så føler jeg at jeg skal fortælle det, fordi jeg SLET ikke kan lade være med at fokusere på det selv. Den er helt hævet pga. jeg har fået en indvendig bums, haha. Det gør så ondt, og den er bare hævet helt vildt, haha! Så ved i det…. 😀 😀

img_5776
img_5778

Billederne er tager af DR Presse.

 

 

 

   

4 kommentarer

 • Ej hvor er det spændende, Anne, TILLYKKE! Det skal nok gå super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du bliver en fantastisk vært, og selvfølgelig får du noget nogle lignende job efterfølgende, bare du tror på det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Og hvad er det? Tænk på os døve, som ikke kan høre hvad du siger i videoen….. -.-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • til lykke anne<3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My babies!