Dagens outfit OG træning.

Hårkrise // Hvad skal jeg få lavet?

Okay, jeg står og skal hen til min højt elskede frisør imorgen lalalounge.dk og jeg aner ikke hvad jeg skal få lavet lige nu. I ved jeg ikke kan lide vilde farver i mit hår. Som pink, lilla, blå, rødt osv. Så det skal selvfølgelig ikke være det! Jeg er mere til det “kedelige”, som lysebrunt, lyst, mørkt osv. Men nu står jeg og er virkelig i tvivl om jeg skal få helt lyse striber i, som jeg allerførst havde tænkt mig. Eller om jeg skal få striber i som minder om min naturlige hårfarve, nemlig den der danske leverpostejs farve. Jeg elsker når jeg har lyst hår, og det er nok det som jeg er mest vild med. Men samtidig synes jeg også det kunne være rigtig fint at få min naturlige hårfarve og se om jeg kunne blive lige så tosset som den. Jeg tror jeg finder ud af det i sidste øjeblik.
Udover hårfarven så vil jeg også gerne have pandehår. Eller som billedet nedenfor. Men det hedder vel også pandehår.

Jeg er ret vild med Chantel Jeffries hår. Hårfarven ved jeg ikke om ville være god til mig. Men er ret vild med hendes pandehår.

chantel-jeffries-at-catch-la-in-west-hollywood-01-26-2017_3 chantel-jeffries-leaves-a-dinner-in-west-hollywood-01-13-2017_1 chantel-jeffries-on-the-beach-in-miami-01-06-2017_1

Udover hendes hår har jeg virkelig kigget på gamle billeder af Jessica Simpson. Jeg synes hendes hårfarve er vild fin og det er en vild flot blond farve. Jeg ved ikke hvorfor jeg tænker 90’er farve når jeg kigger på den? Da det jo egentlig bare er en blond farve. Men jeg kunne godt overveje den farve, hvis det kunne blive muligt. Eller så skulle jeg kaste mig ud i Chantel Jeffries hårfarve? For den er jo sindssygt flot. Måske jeg skulle kaste mig ud i noget, jeg normalt ikke ville gøre.. Årh jeg er forvirret, haha.

collagedf jessica-simpson-s02

   

2 kommentarer

 • Fie Damm

  Hej Anne jeg synes hende med sit badetøj på ville passe rigtig godt til dig stor fan at dit musik og din side her mange knus Fie❤️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene

  Du må bare ikke klippe mere af end du kan lave en high pony.
  Bare en lille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit OG træning.