Hårkrise // Hvad skal jeg få lavet?

HJÆLP! Hvilket produkt er bedst til hvide tænder?

Der er jo 10.000 forskellige produkter til hvide tænder, og derfor vil jeg gerne have jeres hjælp. For lige præcis det her, aner jeg ikke noget om. Jeg har set mange forskellige produkter på nettet, som skulle hjælpe med at få ens tænder mere hvide. Men hvilket er bedst? Jeg vil gerne have lidt hjælp fra jer, hvis i har noget erfaring med lige præcis det her. Jeg gider heller ikke bruge en formue på noget der MÅSKE virker. Så derfor vil jeg hellere spørge jer til råds, og så derefter tage en beslutning. Jeg har set Kylie reklamere for et produkt, men hjælper det? For jeg tror helt ærligt hun får bleget hendes tænder ved tandlægen. Men hvad ved jeg…

sub-buzz-4670-1470161912-538ad20a800000578-3801545-image-m-12_1474526506157

   

15 kommentarer

 • Tine

  Jeg ville bruge tandlægen, muligvis er det dyrere, men de ved hvad dine tænder kan tåle. Min tandlæge tager 3000 for hele munden- jeg overvejer nemlig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Der findes mange midler MOD HVIDE tænder. F.eks kaffe, te og cigaretter. Men hvis du derimod gerne vil have en kur MOD GULE tænder, så er tandbørstning vejen frem. Alt andet ødelægger emaljen og blotter i sidste ende dine nerver. Og så skal man forvente en dyr tandlægeregning. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg prøvede produktet Cmiile eller hvad det ni hedder og det kan bestemt ikke anbefales. Jeg har aldrig haft problemer med mine tænder, men dagen efter, at jeg havde brugt produktet, knækkede min ene tand. Jeg fik at vide fra tandlægen, at de produkter man kan købe, hvor der er en skinde og gele med skal man holde sig fra, for man kan have svært ved selv at fordele geléen ligeligt og hvis man får for meget på et sted, kan det skade tænderne. Jeg tror helt klart også en tandlæge er vejen frem, det er man også mere sikker på et ordentligt resultat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Yde

   Hej Sarah.

   Jeg er ved at uddanne mig til journalist, og i den forbindelse laver jeg en lille tv-udsendelse om tænder, hvad den orale æstetik betyder for os, og hvorfor det er en del af skønhedsidealet.
   Jeg er meget nysgerrig på at høre mere om din oplevelse, så jeg ville blive rigtig glad, hvis du ville kontakte mig på telefon 22 26 82 12 eller facebook Maria Riis Yde.

   De bedste hilsner,
   Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise nyholm

  Jeg har forsøgt Coco White som jeg har hørt godt om. Tog en 3 ugers kur- synes ikke det hjalp. Droppede endda min elskede Pepsi Max i den periode for at se om det hjalp. Jeg hverken ryger eller drikker kaffe/ the. Så mit bedste råd er også til tandlægen – det vil jeg hellere bruge pengene på næste gang. Hos min koster der 2,500,- for hele munden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil anbefale dig, at du henvender dig til din tandlæge for at få vurderet om dine tænder overhovedet kan bleges.
  Hvis du forsøger at blege dine tænder på egen hånd, kan det skade dine tænder.
  Med venlig hilsen
  en tandklinikassistent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Som der er skrevet er at få bleget tænder ikke godt for tænderne da emaljen bliver ætset. Men hvis du skal have det gjort skal du gøre det ved din tandlæge. Jeg er selv Tandplejer og det giver helt klart det bedste resultat. Du kan enten blive bleget på klinikken eller få lavet skinner og så selv gøre det derhjemme! Men overvej om du drikker meget kaffe/The og spiser mørke madvarer. Alt farver 🙂 der hvor jeg arbejder tager vi 2500kr for et par skinner med blegegel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg fik for 7 måneder en pludselig spontanitet, der lød på at jeg skulle blege mine tænder her og nu.

  Jeg bestilte derfor, uden større overvejelser, et tandblegningssæt fra Swiss Clinic. Prisen for dette sæt var omkring 600kr.

  Jeg brugte det i over en uge – efter punkt og prikke, men uden resultat. Ren spild af tid og penge – heldigvis kunne jeg dog returnere produktet, og få pengene retur, grundet deres tilfredsheds politik.
  Måneden efter tog jeg til tandlægen, og fik bleget mine tænder. Jeg er så tilfreds med resultatet – og får stadigvæk komplimenter.

  Der er vitterligt ikke andet der virker end prof. blegning. De kendte får også bleget tænderne hos deres respektive tandlæger.
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vic

  TÆNK har testet tandpasta med whitening og skrevet en artikel om “hjemmeblegning”.. waste of money! Det er hverken sunde, reelle eller holdbare løsninger. Ser tænderne hvidere ud, er det fordi, det slider på dem.
  Så! Det må blive en tur til tandlægen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg prøvede den nye Colgate Tandbørste 360 Max White og Whitening Pen for et par uger siden. Man børster selvfølgelig morgen og aften med den tilhørende tandpasta, derefter bruger man den lille pen der medfølger til tandbørsten. Først drejer man på pennen 2 gange til højre og fordeler den hvide gel på de øverste tænder (jeg gjorde det kun på de tænder man kan se når man smiler) og igen på samme måde med tænderne i undermunden. Jeg kunne faktisk se en smule forskel efter ca. 5 dage, men man skal selvfølgelig fortsætte med det, jeg faldt dog lidt af på den, da jeg ofte er over og besøge min kæreste, og jeg gider ikke slæbe ”special tandbørste, tandpasta og pen” med hver gang haha! Det synes jeg du skal prøve det. (jeg drikker gerne 1-2 kopper kaffe om dagen og nogle NOCCO + HEAT somme tider, og mine tænder er ikke kridhvide mere pga mit forbrug, men det hjalp med Colgate sættet).. Den eneste ulempe er dog at, når der ikke er mere hvid gel i pennen, ja så skal du også have en ny tandbørste, for at kunne få en ny pen haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kan kun anbefale coconut oil. Det har virket overraskende godt på mig. Og så er det rart at vide, at man bruger et naturligt produkt – Fri for kemikalier. Jeg brugte det hver 4 dag i starten, og nu bare efter behov.

  Det er super effektivt og tænderne bliver rene og hvide.

  Jeg har købt det her: http://www.weightworld.dk/coconut-splash.html

  Der findes nok også andre typer, men denne er god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Dahl

  Jeg vil klart anbefalede Smiletastic, hvor de har alverdens produkter, men jeg købte en skinne til over og undermund (grøn) og den gav jeg ca 500 kroner for, hvor jeg skulle have den i munden i 60-90 minutter i 4 dage, dvs der er 4 pakker/skinner i. Jeg har fået virkelig flotte hvide tænder! Man kan tydelig se forskel. Det var min veninde som er tandklinikassistent, som selv havde fået gode resultater ved det, og hendes klinik arbejder selv med mærket: Opalescence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg købte et sæt fra swiss clinic efter jeg havde set “Geggo” reklamere for det, jeg brugte det længe og som der stod man skulle… jeg fik desværre intet resultat ud af det, men så er det da afprøvet.. :/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jake

  Jeg ved at mange tv værter i DK bruger gurkemeje når de børster tænder. Har prøvet det – det smager ikke så rart men det virker! Og så hsr jeg læst mange steder at kokosolie skulle være rigtig god også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   Hvor har du købt det, og hvordan bruger du det? ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårkrise // Hvad skal jeg få lavet?