HJÆLP! Hvilket produkt er bedst til hvide tænder?

KLAR TIL DET STORE SHOW PÅ LØRDAG.

Så er jeg ved at være klar til det store show på lørdag.. Altså så klar som jeg nu kan blive. Jeg vil sige at nervøsiteten ikke har ramt endnu. Men jeg er nu ret sikker på den kommer lige så snart jeg nærmer mig boxen i Herning. Jeg tror ikke jeg kan beskrive hvor meget jeg glæder mig til at skulle prøve mig som værtinde. Jeg tror da vist nok jeg har fået det lært efterfølgende, når jeg sådan skal bevæge mig ud i 11 timers live tv på Dr Ultra. Husk at du også kan opleve mig live en halv time før showstart på DR1. Showet starter kl. 20.00 på lørdag.
Jeg bevæger mig til Herning på fredag først. Men der skal jeg øve mig meget af dagen, og egentlig bare se det hele an. Årh, hvor jeg HÅBER jeg gør det godt, så jeg forhåbentlig kan lave meget mere af sådan noget! Det kunne bare være fantastisk. Men allerede med det som jeg skal nu, er virkelig en drøm som er gået i opfyldselse. Jeg kan bare mærke at jeg har lyst til at lave meget mere af sådan noget her. Jeg synes alt er så spændende, og jeg synes virkelig alle de mennesker jeg arbejder sammen med er så professionelle, og virkelig nogle søde og dejlige mennesker. Så jeg føler mig simpelthen så tryg ved det hele.

Jeg er lige kommet hjem fra nogle optagelser som bliver vist under showet på lørdag. Det skal du virkelig glæde dig til at se. Det er virkelig sjovt. I kan få et lille sneak peak på billederne og videoerne nedenfor. Og ellers kan i som altid følge med på min snapchat: annegmondrup eller instagram @annegadegaard

I dag skal jeg også have øvet manus, som jeg har fået sendt så jeg kan forberede mig til på lørdag. Jeg har meget jeg skal have læst på, så det skal jeg lige have gjort. Men først skulle bloggen selvfølgelig lige opdateres. Jeg har lagt mig i min seng, frem for at sidde i min sofa, fordi mit hoved føltes så tungt. Så jeg havde brug for noget støtte til det, haha. Og så måske også lidt fordi jeg sad og gabte en smule. Det er farligt at begynde at falde i søvn nu, så jeg tror jeg bliver nødt til at drikke en kop kaffe meget snart. Jeg skal rent faktisk også ned og træne i dag. Jeg håber kaffen kan hjælpe på energien! For lige nu er det svært at komme op og i gang.

img_5923 img_5924

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP! Hvilket produkt er bedst til hvide tænder?