Produkter jeg mangler i min hverdag!

Mandag = forkælelsesdag.

Min mandag i dag står på ren forkælelse. Jeg skal nemlig ud til Lillian i TakeCare i Hellerup og få ordnet min hud. Det er også ved at være lang tid siden jeg har været der, så min hud trænger til lige at blive tjekket. Og så trænger den til at få noget kærlighed af Lillian med nogle lækre produkter.
Jeg har været til fødselsdag hele weekenden, hvor jeg har fået en masse god mad. Forstået på den måde at der er blevet spist mad med sovs. Og meget af det! Plus hjemmebagte helt hvide boller med ost. Og jeg elsker det! Men i dag skal min kæreste og jeg ned og have styr på samvittigheden, så der skal trænes! Men det synes jeg også hører med ind under forkælelse. Jeg synes faktisk det er en vild hyggelig dag.. Der er godt nok lidt halv koldt, men jeg kan se det sneer udenfor, og så bliver det ikke meget hyggeligere. Men hvis i spørger mig, så vil jeg selvfølgelig helst have varme og høj solskin 😉

Forresten kommer der et vild lækkert indlæg senere, som jeg synes i skal læse. Det handler om et produkt jeg har prøvet som jeg er helt oppe at køre over. Jeg var så vild med det, at jeg sagde til min kæreste da han kom hjem at han blev nødt til at prøve det her produkt fordi min hud aldrig har været så blød og lækker. Så det skal i virkelig glæde jer til! Hav en dejlig dag.

img_5424 img_5425 img_5428

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter jeg mangler i min hverdag!