Endelig bliver jeg voksen!

Min obsession af Mary-Kate&Ashley Olsen!

Jeg kunne ikke finde et dansk ord som jeg synes passede lige så godt som “obsession”. Det danske ord ville være “besættelse”, men det synes jeg lyder lidt ondt på en eller anden måde. Så kom jeg frem til “betagelse”, men det synes jeg ikke helt ville være fangede nok i en overskrift. Så nu kører jeg med “obsession”. Du ved jo helt sikkert hvad jeg mener. Men inden jeg begynder det her lækre indlæg af de to smukke kvinder, så vil jeg lige tilføje at jeg har taget mine negle af (altså mine kunstige”, og det føles så mærkeligt at sidde her og skrive på tasteturet lige nu, fordi jeg har været vand til i et par måneder nu, at skrive med mine negle, fordi de har været så lange, haha. Så det er altså lidt mærkeligt, men rart på en måde.
Okay, det var lige et lille sidespring.. Videre til det vigtige! Nemlig Mary-kate og Ashley olsen, som jeg dybt seriøst har været FAN af siden jeg var lille. Jeg sad og printede ALLE billeder ud af dem og havde dem rundt omkring på mit værelse. Jeg så ALLE film de havde været med i, og sad på nettet hver dag og kiggede på nye billeder af dem. Altså bliver lidt bange for mig selv når jeg tænker tilbage på det, haha. Jeg synes de var så smukke begge to, og så var jeg bare fascineret af dem tror jeg. Kan ikke helt forklare det, men jeg elskede dem! Men jeg elskede allermest Ashley Olsen fordi jeg synes hun var den pæneste, så det er også hende jeg har billeder af i det her indlæg. Det er også klart hende jeg synes har den fedeste tøjstil af de to. Altså selvom nogle af billederne er helt tilbage til 2006-2007-2008 så elsker jeg hendes stil DEN GANG. Ikke at jeg ikke er vild med den nu. Men jeg er så meget mere til den stil hun havde den gang.
Prøv bare at se de overdrevet lækre billeder nedenfor. Jeg elsker alt hendes tøj, og har lyst til at have hele hendes klædeskab! Jeg føler lige jeg fik skrevet “elsker”, en hel del gange. Men det er måske også det ord som dækker det bedst. Jeg kom seriøst LIGE i tanke om at de altid gik med kaffe kopper i deres hænder, så det skulle jeg SELVFØLGELIG også… Men fordi jeg var så lille, så købte min mor kakao til mig i stedet, haha! Kan slet ikke lade være med at grine lige nu.. Det er virkelig sødt!

mary-kate-olsen-street-stylemodel-street-style-mary-kate-ashley-olsen-handbags-la-fhzogc-style-793160572

4f08b5437731bef0f4b1a7540391f8f3 583d2d5408a6241ea7ed4701f5ec7d84aolsen050107_09 ashley-olsen-n-y-c-bella-petite-the-row e4bb7db97f484d85078d49260af3281f

EXCLUSIVE! Sunset Photo and News 310 409 6992 Mary-Kate Olsen looks like her handbag is bigger than she is! 4/15/07 All Over Press

== CALVIN KLEIN COLLECTION Spring 2007 Fashion Show== Calvin Klein Inc., NYC== September 11, 2007== © Patrick McMullan== Photo- BILLY FARRELL/PatrickMcMullan.com== ==

olsens-anonymous-blog-style-fashion-twins-get-the-look-17-of-mary-kate-and-ashley-olsens-best-summer-skirt-looks-ash-business-pencil-tan-beige-skirt olsens-anonymous-blog-style-fashion-twins-get-the-look-17-of-mary-kate-and-ashley-olsens-best-summer-skirt-looks-ash-leather-mini-skirt twinning-combo-girls-took-chanel-fallwinter-2008-show

   

2 kommentarer

  • Hvor er det nuttet at høre om din lille “obsession”, især det sidste med kaffekopperne fik mig til at smile 🙂 Jeg må også tilstå, at du ikke er alene om den. Jeg har også altid været VILD med Olsen tvillingerne, og min yndlings var også Ashley. Hver gang, der kom en film med dem i fjernsynet, blev den selvfølgelig optaget på VHS, så jeg kunne se den igen og igen, haha 😀
    Jeg er forresten helt enig i det med stilen. Ashleys stil er super fed, især i den omtalte periode.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rachel

    Det er litt morsomt at du skriver dette, fordi sånn var jeg også – bare at det var deg jeg var fan av 😀 jeg elsker håret ditt, og klærne dine, og hadde plakater av deg på soveromsveggene mine. Jeg ville se bilder av deg på nettet, og ønsker meg klær som lignet på dine. Jeg syntes du var så pen! Og det er du enda! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig bliver jeg voksen!