Mine nye træningsprodukter.

Min weekend sluttede først igår.

Endelig kan jeg skrive om det! Og tro mig, jeg kommer til at skrive og vise billeder fra hele min weekend. Jeg holdt nemlig surprise party for min kæreste i fredags, og har skulle holde det hemmeligt siden d. 2 januar. Det har været sindssygt svært at skulle gå og planlægge alt muligt i al hemmelig. Jeg arrangeret nemlig en surprise fest i anledningen af hans 28 års fødselsdag, i mandags. Men da det var en mandag, så blev det selvfølgelig fredag. Jeg glæder mig til at vise alt hvad jeg havde arrangeret til festen, og da vi tog videre i byen. Nogle af jer som følger mig på snapchat, har måske set lidt af det. Men jeg har nogle billeder som jeg får sendt snart, som jeg også kan vise jer. Men folk havde åbenbart ikke fået nok fra fredagens løjer, så der blev også holdt fest om lørdagen. Søndag var vi meget trætte, men vi holdt lige fødselsdag for min kæreste igen i mandags. Det vil faktisk sige at der er blevet fejret fødselsdag hele weekenden + mandag. Så nu er det slut og det er i gang med arbejde igen.. Den startede ud med en lang dag igår som foregik ude på Danmarks Radio. Det vil jeg også fortælle mere om snart!

I dag skal jeg have ordnet en masse ting, som ligger og venter på at blive ordnet. Og så skal jeg naturligvis træne også. Jeg har lige meldt mig ind i et nyt fitness center som jeg er spændt på at prøve senere. Jeg har også et indlæg klar liggende til jer, som viser hvad jeg spiser på en hel almindelig dag. Det ved jeg nogle af jer har efterspurgt.

Jeg skyndte mig at tage noget hyggetøj på lige så snart jeg kom hjem. Det resulteret i yndlings natbukserne fra H&M, og min kæreste kæmpe trøje! Så har jeg det altså bedst!

img_5466
img_5450 img_5454

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye træningsprodukter.