Min weekend sluttede først igår.

Sådan startede min fredag!

img_5380

I fredags startede hele min kæmpe fødselsdags planlægning ud med en tur på restaurant Kød på Vesterbro. Jeg har været på Kød før, både i Århus men også den kød som ligger på Admiralgade i København. Og jeg har altid været så tilfreds! Det er ved at være lang tid siden jeg sidst har været der, så derfor skulle min første fødselsdags overraskelse være der. Vi startede ud med en forret, hvilket vi aldrig skulle have gjort. Ikke fordi det ikke var total lækkert, men fordi det efterfølgende resulterede i at vi ikke kunne spise vores hovedret op. Eller jeg kunne ikke.. Min kæreste kunne lige med nød og næppe.. Men fuck hvor var det bare lækkert! Jeg bestilte en ribeye steak, naturligvis!
En af grundene til vi også blev så hurtig mætte var også fordi vi havde bestilt en del drikkevare. Eller et glas champagne inden, og derefter en flaske rødvin som vi næsten havde drukket inden hovedretten kom. Det mætter altså en hel del!

collageerere

Hvis i ikke kender køds koncept, så fortæller jeg det lige hurtigt. Det går ud på man bestiller den bøf man gerne vil have. Og derefter kan du bestille små retter til. Der er alt hvad den sultne mave behøver. Vi bestilte primært salater til, og en enkel omgang pomfritter. MEN vi skulle selvfølgelig smage på alle de sauce de havde, så vi bestilte en af hver. Mhmm! Jeg ville seriøst ønske det var helt normalt at putte sovs på alt! Og så ville jeg ønske det ikke var så usundt!
Men i fredags var det altså helt okay at spise en masse sovs. Vi nød den aften så meget. Og blev en smule beruset. Men det var skam også min plan! Fordi det min kæreste skulle hjem til, var 35 mennesker der stod og ventede på ham og som allesammen havde ventet en 40 minutter på det tidspunkt. Så de var nok også en smuuuule beruset. Jeg var så stresset på et tidspunkt, fordi jeg vidste vores gæster havde ventet på at råbe surprise i 40 minutter, og min kæreste vil pludselig have en rødvin til! Normalt siger jeg ikke nej til det, så det undre mig at han ikke fattede bare lidt mistanke da jeg takkede nej. Okay, forsættelse følger i det næste blog indlæg jeg laver om min surprise + en masse billeder!

Glæder mig til at fortælle mere om aftenen! Hvis du endnu ikke har prøvet restaurant Kød, så kan jeg varmt anbefale det!

collagewew

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min weekend sluttede først igår.