Sund og mættende snack/måltid med skyrdressing.

Det er fredag og jeg skal træne!

Hej søde læsere.

Jeg er snart på vej ned og træne. Jeg skal lige bunde min kop kaffe, og så er jeg på vej. Jeg kommer ikke til at kunne gøre det senere i dag, fordi jeg skal til noget fredags bar med dem jeg bor med, hos warner music. Den ene jeg bor med arbejder for warner, så det er derfor vi skal til det. Det bliver så hyggeligt, fordi der kommer rigtig mange vi alle kender. Så det bliver et dejligt afslappende selskab. Det er lidt ligesom en privatfest.. Og dem elsker jeg. De arrangementer hvor man stort set kender alle der møder op, synes jeg er helt perfekt. Du kan slappe af, og det er ingen påtaget samtaler.
Jeg har rent faktisk lyst til at træne i dag, fordi vejret giver mig lyst! Det lyder måske underligt.. Men jeg har lyst til at bevæge mig og gå ud i vejret fordi det er så lækkert. Og så skal jeg også snart i en bikini, så det er vidst bedst.. Ikke fordi jeg skal træne pga. at få en flot krop.. Eller det ville da være super fedt. Men jeg skal træne fordi jeg gerne vil have min selvtillid op.. Og det kommer den altså bedst ved at jeg tager en tur ud og løber eller ned i træningscentret. MØS!
img_6273
collagen img_6284

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund og mættende snack/måltid med skyrdressing.