Fornemmelsen af forår!

HURRA FOR GODE COCTAILS, MAD OG VENINDER!

Jeg var så heldig at jeg måtte invitere nogle veninder ud og spise og drikke drinks på TGI Fridays i sidste uge. Og det passede mig ganske fint. Jeg skal nemlig i gang med at blive en sundere mig fra idag, så jeg fik lige en lille “cheat day” i sidste uge, inden de næste par måneder står på at blive en sundere og gladere mig, i form af kost og træning med Cecilie Lind. Udover jeg fik en lille cheat dag, så skulle jeg heller ikke bevæge mig så langt (siger den dovne anne) fordi TGI Fridays ligger så centralt og dermed meget tæt på hvor jeg bor.
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte fordi det var sådan en dejlige oplevelse og især mad oplevelse! Vi kommer derned og servicen er allerede i top! De har det lærkeste drink kort, med de lækreste drinks. Umiddelbart ville TGI Fridays ikke være et sted jeg normalt ville starte en bytur ud. Jeg havde hørt om TGI Fridays, men aldrig været der at spise. Selvom TGI faktisk har eksisteret i 50 år, så er det først efter det er kommet til DK at jeg har besøgt det. Drinksene er virkelig lækre, så det ville være det perfekte sted. Også fordi stemningen derinde var virkelig god. Næste gang jeg skal have en bytur med mine veninder, er TGI det oplagte sted at tage.

Udover jeg helt sikkert vil benytte TGI Fridays som en start for en dejlig venindeaften i byen, så talte mig og mine veninder om at vi fremover ville tage herind, hvis man virkelig havde de onde tømmermænd og kun havde lyst til burger, fritter, alt med ost, og lækre desserter. Altså jeg lover for at vi var de gladeste piger da alt det her fantastiske lækre mad kom på bordet.
Heldigvis kan jeg også tage på TGI nu hvor jeg de næste par måneder begynder at træne og spist sundt. For de har også virkelig lækre salater! Så jeg har ingen undskyldning for ikke at besøge det sted igen faktisk. Og tro mig. Det er bestemt heller ikke sidste gang. En af grundene til vi også vil komme igen, er også pga. den service. Det var helt vildt så gode tjenere var til at være opmærksomme på en, og hvor tilpas hurtigt mad kom efter hvert måltid. For ja, vi fik selvfølgelig 3 retters. Og fik testet deres store udvalg af drinks. Jeg er meget meget tilfreds, og det er mine veninder bestemt også.

img_6092

Det er faktisk sådan at du kan vinde en middag på TGI FRIDAYS i københavn som indeholder: 2 x valgfrie brugers + 2 x valgfrie cocktails. Du eneste du bare skal er at skrive dine kontakt oplysninger nedenfor i en kommentar. Skriv dit Navn og den mail jeg kan fange dig på. Så får du meget mere at vide hvis du er den heldige vinder. Igen bliver jeg nødt til at understrege at hvis du er den heldige vinder, så håber jeg du bliver lige så lykkelig efter at have spist der, som vi var! 😉 Held og lykke!

img_6094 collagewewe

Sponsoreret indlæg, men med min egen mening om oplevelsen.

   

119 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fornemmelsen af forår!