SÅ ER JEG TILBAGE!!!

Jeg vil IKKE måles og vejes mere!

Jeg kan lige så godt være ærlig.. Jeg har sovet til kl 11.00 næsten hver dag i den her uge. Jeg er helt færdig. Jeg kan dog også fornemme en lille sygdom i min krop, så tænker at det er den der også gør mig så træt + weekenden. Weekenden spiller stadig en stor rolle. Jeg tror det er fordi jeg ikke er van til at være så meget på en hel weekend, at det bare har gjort mig så smadret. Eller sygdom… Who knows. Jeg har snakket med Cecilie Lind, min træner og jeg skal mødes med hende på mandag 13.30. Her skal vi snakke om det forløb som jeg skal igennem. Jeg ved Cecilie ikke er meget for at dele sin kostplan med andre. Hvilket jeg fuldt ud forstår, fordi der er så utrolig mange meninger om hvad der er rigtigt og forkert. Og alle har en mening om det! Så nogle gange er det bare bedst ikke at fortælle noget. Men jeg tror jeg vil prøve at overtale hende til at vi skal dele kostplan med jer også.. Det er altså bare lidt sjovere, at i også kan være med og forhåbentlig få noget inspiration til det selv.

Jeg kan mærke at det seneste år har jeg fået en helt anden selvtillid end hvad jeg før hen havde. Selvom jeg har været (jeg lyver ikke når jeg skriver 10 kilo tyndere) så er min selvtillid bedre end nogle år tilbage. Det er 1. fordi jeg er et meget bedre sted i mit liv. 2. fordi jeg har fundet mig en kæreste, som fortæller mig hver dag og flere gange om dagen hvor skøn og smuk jeg er. 3. fordi jeg også er blevet ældre. En kombination af de tre ting er grunden til jeg er glad og tilfreds med mig selv. Grunden til jeg så vælger at vil træne er pga. sundhed. Jeg vil gerne komme i form og danne et godt heldbred til resten af mit liv. Så jeg vil gerne have det skal være en livsstil! Selvom jeg selvfølgelig automatisk kommer til at smide nogle kilo, så vil jeg ikke måles og vejes. Jeg vil hellere føle det, og kigge på mit eget spejlbillede. Jeg er død træt af den vægt… Det eneste den kan gøre ved en, er at forvirre og gøre en ked af det. Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv.. Selvom den kan gøre en pisse glad når man har smidt nogle kilo.. Men når man så har taget bare lidt på, så kan det ødelægge en fuldstændig. Og sandheden er jo at man som pige svinger meget med sine tal. Igen må jeg tale på mine egne vegne.. Jeg kan snildt tage et par kilo på, op til min menstruation og imens jeg har det. Og hvis jeg er et sted hvor jeg har det varmt, kan jeg få så meget væske i min krop, at jeg derfor også tager på i vægt. Derfor magter jeg simpelthen ikke den vægt længere! Og lige den sidste ting.. Jeg har prøvet at træne et par uger, og føle mig så godt tilpas, fordi jeg kan mærke en forskel. Mere energi, jeg er mere glad, og jeg er stolt af mig selv fordi jeg træner. Så har jeg derefter gået op på vægten og så er der ikke sket en skid! (måske fordi jeg har haft menstruation, taget på i muskler, whatever) Og så fik jeg den følelse af skuffelse! Selvom jeg lige havde været så glad og stolt af mig selv.. Så mit råd er at smide den vægt ud.

fotografi-den-09-03-17-kl-12-09-2 fotografi-den-09-03-17-kl-12-11-2

   

8 kommentarer

 • Rikke

  Hvor er din hættetrøje fra??😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Det er min kammerats trøje, og tror det er en meget gammel sag. Der er desværre heller ikke noget mærke i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Ej en fed trøje, hvor er den fra Anne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Så enig. Dejligt med en lille opsang. Vil smide min vægt ud med det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Det synes jeg lyder som en dejlig ide Mille! 🙂 God dag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Haha “mærket” på trøjen er John Deere, som er et firma der laver traktorer😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Perfekt du kunne hjælpe så! 🙂 God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Hej Anne
  Har fulgt dig længe og synes din blog er fantastisk! Jeg synes du er så smuk. Jeg håber virkelig du får hende overtalt til at dele den kostplan 🙂 kunne være lækkert med noget inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER JEG TILBAGE!!!