TB til en fantastisk aften!

Khloe Kardashian’s revenge-body workout!!!

Jer der følger lidt med i the Kardashians søstres liv, ved hvor meget Khloe Kardashian har tabt sig, og hvor vild en krop hun har fået. Det er heller ikke nogen hemmelighed at hun virkelig har kæmpet hårdt for det. Hun træner hver dag, og har skåret alt det mad fra som hedder hvidt brød, kage, slik osv. Hun drikker en masse grøn the, og enorm meget vand. Udover det så har hun også skåret alkoholen fra. Khloe Kardashian er den eneste af Kardashians søstrene som faktisk drak en gang imellem. Kim Kardashian og Kourtney Kardashian drikker stort set ikke og de har aldrig rigtig gjort det. Jeg har været lidt rundt omkring på nettet for at finde ud af hvad Khloe egentlig har gjort og hvad de andre søstre gør. Hemmeligheden jeg troede jeg ville finde, kunne jeg godt pakke lagt væk.. Det er simpelthen bare hård træning og sund mad. Og når jeg siger hård træning, så er det altså stort set hver dag søstrene træner. Selvfølgelig har celebs som Kardashians søstrene en ekstra hjælpende hånd i og med de har råd til den bedste af den bedste personlige træner, ernæringseksperter osv. Men det kræver stadig hårdt arbejde og det har de gjort! For at Khloe kan nå at træne i løbet af en dag, så står hun op kl. 05.00 for at træne.

Det jeg især fandt ud af var at søstrene elsker at sjippe! Man ser det også rigtig meget på deres snapchats, at det er en fast del af deres træningsrutine. En anden ting, er tunge vægte. Jeg ved at rigtig mange piger er bange for at løfte tungt pga. de er bange for at få for store muskler. Men det er slet ikke tilfældet. “Hvis du virkelig vil tabe dig, så er vægtløftning nødvendigt”, fortæller Kardashians søstrenes træner.

64-23613-sq_khloe_khlofit_clevelandworkout-1487014280
Jeg er blevet ret hooked på at sjippe nu kan jeg mærke. Så jeg tror jeg vil gøre som Khloe gør som opvarmning. Hun sjipper i 5 minutter, og efter en lille pause sjipper hun i 4 minutter. Hun tester sig selv ved at se om hun kan sjippe 800 gange på 5 minutter.
En anden lille ting som Khloe er blevet ret vild med er hendes “sauna suit”. Det som det gør er at du lidt bliver “lukket inde”. Det gør at du forbrænder flere kalorier med det på. Men husk så også at du skal drikke dobbelt så meget vand.

khloe-kardashians-revenge-body-workout_0

Ovenover kan du se de øvelser som Khloe er tosset med. Jeg føler jeg skal opsumere det hele, også så jeg selv er med, haha. Men det Khloe har gjort for at tabe sig og komme i form er: Hun træner 5-6 gange om ugen. Indimellem træner hun to gange om dagen. Hun står op tidligt for at kunne nå sin træning, så det vil sige at hun er enorm motiveret også. Hun drikker slet ikke mælkeprodukter længere. Hun har skåret ned på alt hvad der hedder hvidt brød, pasta, sukker osv. Hun har 1 dag om ugen hvor hun må spise hvad hun vil. Hun elsker at sjippe! Hun løfter rigtig tunge vægte, så hun på den måde forbrænder mere, og dermed taber sig mere og hurtigere. Hun elsker at have en at træne med, og træner tit med sin søster Kourtney. Hun drikker grøn the og en masse vand.
Godt så. Så tror jeg nogenlunde der er styr på det. Ja, der er jo ikke noget at sige til at hun har tabt sig så meget, og fået sådan en lækker krop. For wow, hun arbejder for den. Ingen har sagt det ville være let, så ready set go! 

111-23932-07_1-1488403934 64-24182-lead-sq_img_0136_r-1489623324 111-24170-01_khloe-snap-1489608373 111-24171-02_khloe-snap-2-1489608563 i-worked-out-like-khloe-kardashian-for-2-weeks-khloe-kardashian-revenge-body-ss2

   

1 kommentar

  • Pia

    Ja, hun er så sej!!
    Jeg elsker også at følge de søstre.
    Tak for det indlæg 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TB til en fantastisk aften!