KLAR TIL DET STORE SHOW PÅ LØRDAG.

SÅ ER JEG TILBAGE!!!

Undskyld venner! Beklager jeg slet ikke har fået opdateret bloggen den sidste uges tid. Men jeg har bare været fuld fokuseret på mit værtinde job ved Danmarks Radio ved optakten til børnemgp. Så alt andet har jeg bare lukket ude. Men nu er jeg tilllbaaaage!  Og det er altså med 200 kilometer i timen! Hold nu helt op, hvor har det bare været en fantastisk oplevelse at prøve mig ad som vært. Det har været noget af det sjoveste, hårdeste og vildeste jeg har prøvet. Sjoveste fordi jeg nu ved at det er det jeg forsat vil lave. Hvis jeg kan lave fjernsyn resten af mit liv ville jeg være lykkelig. Hårdeste fordi jeg aldrig havde prøvet det før, så jeg var møg hamrende nervøs, og fordi vi sendte live i 11 timer. Vildeste fordi det giver et kæmpe kick at være på hele tiden. Jeg var glad, nervøs, stresset, og samtidig havde jeg det dejligt.

Jeg var omringet af søde og professionelle mennesker hele tiden. Der var styr på alt og jeg følte mig tryg ved hele situationen. Og så havde jeg jo en fantastisk medvært som jo bare er den bedste må man sige. Joakim er jo simpelthen så dygtig, og var hele tiden klar til at “gribe” mig, hvis noget gik galt. Og det gjorde at jeg var endnu mere tryg. Heldigvis var der ikke rigtig noget der gik galt. Selvom jeg var stresset oppe i mit hovede, så fik jeg at vide at jeg klarede det godt. Jeg har endnu ikke fået set showet endnu, fordi jeg er liiidt nervøs for at se det haha. Men det skal jeg lige få gjort en af dagene.

Nu er det tilbage til hverdagen og bloggen! Jeg skal blandt andet til at starte et trænings forløb op med Cecilie Lind igen, da sommeren er ved at nærme sig. Så det bliver enorm sjovt og komme i gang med. Så bare følg med her på bloggen. Der bliver en masse inspiration at hente, både med kost og træning.
img_5976 img_0800 img_0801
img_5966img_5959

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLAR TIL DET STORE SHOW PÅ LØRDAG.