Vitamin piller som en del af din morgenrutine.

Sådan kommer min træning til at foregå!

Hvor var det fedt at se jeres respons den anden dag på instagram, hvor jeg spurgte om i havde lyst til jeg delte min træningsplan & kostplan med jer. Det var i meget begejstret for at jeg skulle gøre, så det vil jeg selvfølgelig.
Jeg har en del tanker omkring hele det her “forløb”.. Grunden til jeg sætter forløb i anførselstegn, er fordi det ikke så meget kommer til at være et forløb, men mere en livsstilsændring. Jeg kommer til at give den gas de næste par måneder, og jeg kommer til at opnå sindssyge mange resultater. Så meget ved jeg! For sådan er min indstilling til det. Plus jeg har sagt til Cecilie at hun kommer til at blive stolt af mig. Så det skal jeg holde, haha.
Men det skal ikke bare være de næste par måneder at jeg spiser sundt og træner. Jeg kunne godt tænke mig at det er noget jeg bliver så bidt af, at jeg ikke kan undvære det igen. Og rent faktisk har lyst til at være en sundere og bedre version af mig selv resten af mit liv. 
Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, så har jeg ingen intension om at veje mig selv på noget tidspunkt. Jeg vil bruge mit spejlbillede, til at se resultater. Hvis ikke du har læst det indlæg, så kan du læse det herinde. Så ved du lidt mere hvad det drejer sig om.
Jeg har tænkt mig at gøre rigtig meget ud af det her træning, så jeg inkludere jer i det. Jeg vil holde jer opdateret både på min blog, instagram og snapchat, så i hele tiden kan følge med og forhåbentlig kan finde inspiration i det, og selv vil igen.

I forgårs havde jeg min første træning med Cecilie. Jeg kommer til at træne med hende 1-2 gange om ugen. Og ellers er jeg all by myself. Min træning i forgårs varede kun 30 minutter, fordi vi også skulle nå at snakke om hvad der skulle ske de næste par måneder. Men selvom det var 30 minutter, så var jeg ved at dratte om flere gange. Hold nu op, hvor kan jeg godt mærke jeg ikke lige har fået trænede i 2 uger. Shiiiit, min vejrtrækning havde problemer.

Min træning kommer til at forgå på den her måde. Styrketræning den ene dag, konditions træning den anden dag. Og muligvis lidt mere styrketræning indover. Cecilie sagde at jeg skal have meget mere styrketræning indover min træning den her gang. Og det passer mig helt fint.

img_9999

Til jer der ikke har set billedet ovenover på instagram, så er det den form jeg vil have igen. Jeg var bidt af træning og jeg var bidt af hele den her sunde livsstil. Det hele føltes så naturligt for mig. Og det er der jeg vil hen igen. Den gang startede jeg stille og roligt ud, og til sidst kunne jeg ikke undvære det. Jeg startede faktisk med at løbe udenfor, og blev vild med det. Så meldte jeg mig ind i fitness, og begyndte bare at komme der mere og mere. Og til sidst kunne jeg se jeg havde tabt mig pga. nogle gamle jeans. Jeg havde heller ikke en vægt på den gang, for min intentions var ikke at tabe mig. Jeg blev simpelthen bare vild med at træne og spise sundere. Jeg kan huske at jeg havde nogle røde jeans som var lidt for små til mig faktisk. Et halvt år efter ca. prøvede jeg dem igen, fordi jeg synes de var ret seje og ville gerne gå med dem. Og til min store overraskelse var de alt alt for store til mig. Her gik jeg altså fra et par bukser som jeg ikke kunne lukke, til et par bukser som faldt ned på gulvet hver gang jeg lukkede dem. Den følelse var ubeskrivelig! Jeg er sikker på at hvis jeg havde en vægt, ville jeg ikke kunne lade være med at  veje med igennem det halve år. Måske allerede efter et par måneder. Og det er sgu ikke sikkert der ville være sket en skid. (undskyld mit sprog) fordi jeg måske havde tabt mig i fedt, men taget på i muskler.
Så nu giver jeg den bare gas de næste par måneder, og ser det som en dejlig ting at tage ned og træne. For det er det jo! Man bliver så glad. Og efterfølgende vil jeg kigge mig i spejlet, eller evt. prøve et par gamle jeans og se hvad der er sket. Håber det giver mening det jeg skriver. Og husk at elsk dig selv! Og så gør det så godt du kan. Prøv at pres dig selv. Men hvis du har en dag, hvor du på ingen måde gider. Så gå en lang tur i stedet. Det skal ikke føles som en negativ ting, men som en naturlig del af din hverdag. Og det jeg skriver her er lige så meget til mig selv, som til dig.

img_6083 img_6087

 

   

9 kommentarer

 • Louise

  Jeg har læst din blog nogle gange – synes du har lavet mange af disse indlæg. Hver gang skriver du det samme, men alligevel formår du ikke at holde ved “den nye livsstil”.. jeg synes det er fedt når du skriver om kost og motion etc, men ekstremt demotiverende når du gang på gang “falder i”. Måske det ku være fedt med et indlæg om hvad dine tanker omkring dette er og hvad der præcis skal til for at du kan holde fast i dej nye livsstil,?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Louise
   Tusind tak for din besked.
   Du har helt ret. Mit forløb med Gustav kunne jeg sagtens holde, og jeg tabte mig rigtig meget. Men derefter kunne jeg ikke selv tage mig rigtig sammen til at træne. Og sådan har det været tit. At jeg har mistet gnisten igen.
   Det jeg gør anderledes denne gang, er at jeg ikke tænker på selve vægttabet, men mere at få mig selv til at elske at træne og spise sundt. Fordi jeg netop gerne vil holde det. Så det er hele min tankegang omkring træning&sundhed jeg er i gang med at ændre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hej Anne

  Jeg synes det er super fedt at du viser at du mister motivationen, “falder i” og prøver igen. Det er hvad mange almindelige mennesker gør og jeg synes det er vildt motiverende at du viser den side og ikke leger “perfekt”. Stor respekt herfra! Glæder mig til at følge dit forløb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg har prøvet mange ting i forhold til kost og motion, og nogle ting har virket bedre end andre. Jeg har en anden indstilling til det nu, og tror på det er den rigtige måde. Følg endelig med her på bloggen 🙂 Og tak fordi du gider at læse med.
   Knus fra Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det er vel også en personlig træners opgave at klæde sin klient på til at klare sig efter et forløb, så man netop kan holde sin sunde vaner? Altså er det ikke klientens skyld men trænere der har fejlet?
  Bare en lille bemærkning.
  Synes du er sej, bare klø på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Tak for det Lene! Hav en god dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trille

   Arhhhh, personlig træner sørger for, hvis de passer deres job, at træne sin kunde, blive stærkere og lære det tekniske.
   En kostvejleder hjælper med kosten, giver værktøj, lærer fra sig og så videre. Der er det klientens opgave, at gøre hvad denne bliver fortalt, og også finde lysten frem til at fortsætte. Er lysten der ikke, er det jo lige meget hvad nogen siger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trille

  Jeg må indrømme, jeg mener det samme som Louise. Du vil give den gas de næste par måneder, skriver du. Hvorfor er det så sort/hvidt for dig? Hvorfor ikke bare skrue ned og give den almindelig “gas” og så indstille dine forvetninger derefter? Sort/hvid tilgangen er jo ikke noget der dur i længden. Det er det indtryk jeg får, når du skriver som du gør.
  Jeg føler, du går all in og så bliver forpustet og taber gejsten.
  Mvh. Trille, Personlig træner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hej Anne,
  Seje dig, held og lykke med dit livsvarige forløb 👏🏼 Kommer du til at dele din kost- og træningsplan, som du skrev på insta? 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitamin piller som en del af din morgenrutine.