Khloe Kardashian's revenge-body workout!!!

Solen tiltrækker mennesker & kaffelatte.

I søndags bevægede min mig, min kæreste og vores kammerat os udenfor ligesom tusind andre mennesker gjorde den dag. Der var sort af mennesker ved torvehallerne, og alle havde et smil på deres læber. Folk har bare været gemmet væk i et halvt år, og så start solen så kommer, så er det bare UD. Og når solen er fremme, men der stadig er lidt koldt, er det selvfølgelig kaffelatte tid.
I dag er vejret en lidt anden snak, men så har man til gengæld ingen undskyldning for ikke at træne. Så jeg skal selvfølgelig ned og træne. Det har lykkedes mig at slæbe min røv ned i træningscentret siden mandag, så jeg har det skønt. Og i dag er heller ingen undskyldning.. Jeg tror dog bare det bliver lidt cardio og nogle squats, da min krop er rimelig øm fra mandagens træning.

img_6313 img_6315
img_6297

   

2 kommentarer

  • Solen har nemlig været ventet med længsel – kan heller ikke selv lade være med, at blive helt forårsfjollet, når den titter frem☀️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er SÅ dejligt at vejret bliver mildere – og så får man jo en kæmpe forårslængsel når man ser nogen nyde en kop kaffe ude i højt solskin 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Khloe Kardashian's revenge-body workout!!!