Det er fredag og jeg skal træne!

TB til en fantastisk aften!

Kan du huske jeg holdt surprise fest for min kæreste? Eller selvfølgelig kan du det. Det er jo ikke så lang tid siden, haha. Selvom det er et par måneder siden, så snakker vi stadig om den weekend her i lejligheden. Jeg bor jo sammen med min kæreste og nogle af vores fælles venner. Mange af de sjoveste minder jeg har, er blandt andet sammen med dem. Men den weekend som stadig topper er altså den surprise fest jeg holdt for min kæreste sammen med de bedste venner vi har omkring os. Det var godt nok en fantastisk aften! Den aften kunne slet ikke have været så god, hvis ikke jeg fik hjælp fra quickdrink. Jeg havde det sådan at den her aften skulle ikke mangle noget. Jeg ville sørge for alt til min kæreste og vores venner og veninder, så de ikke manglede noget. Og lets face it.. En aften i byen, hvor der er gratis drikkelse, er bare en lidt federe aften. Så som den gode vært jeg nu en gang var, havde jeg selvfølgelig sørget for fri alkohol hele aftenen. OG NOK AF DET. Eller det vil sige drengene fra quickdrink, havde sørget for det. Sikke et par fantastiske fyre!

Drengene fra quickdrink, kom hjem til mig med alkoholen, et par dage før surprise festen. De bragte det hele op til mig på 4 sal. Mange flasker alkohol, samt sugerør (meget vigtigt) 😉 En stor flot sølv “ting”, hvor champagnen kunne ligge i. Kan ikke lige huske det rigtige ord for ting, men i kan se den på billederne, haha. Og så en stor kasse med isterninger! Simpelthen så lækkert. Quickdrink har to former for levering. En stor levering hvor de står for alt indenfor deres område til konfirmationer, studenterfester osv. Så slipper man for at bekymre sig med hensyn til mængde af drikkevarer, da de altid vil sørger for der er nok. De vil sammensætte en perfekt pakke til hver enkelt arrangement! Og så slipper man for at skulle bruge en masse tid og besvær, da vil sørger for alt.

img_0733 img_0734

Som sagt har de to former for leveringer. Den ene kunne i læse om længere oppe, den anden får i her. Den anden hurtige alkohol levering tager maksimalt 30-60 minutter i Nordsjælland og København. OGSÅ OM NATTEN! YESS.. I læste rigtigt. Det er genialt hvis du pludselig står og mangler alkohol, og du bor udenfor byen hvor butikkerne måske har lukket. Så står redningen altså klar! Jeg er faktisk ikke sikker på aftenen ville have været lige så god, hvis ikke Quickdrink havde været der. Det gjorde bare at folk havde det sjovere, fordi der var så meget alkohol og de ikke skulle tænke på det. Det var simpelthen intet mindre end fantastisk!

img_0729 img_0731

 

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er fredag og jeg skal træne!