HURRA FOR GODE COCTAILS, MAD OG VENINDER!

Vitamin piller som en del af din morgenrutine.

Kan i huske jeg for et par måneder siden lavede nogle snapchats omkring de her vitaminpiller der hedder TakeDaily? Jeg var nemlig så oppe at køre over dem, at jeg slet ikke kunne vente med at fortælle jer om det. Men min timing med indlægget var først nu, så i måtte lige holde ud, haha. Og nu er det endelig NU, hvor jeg kan fortælle jer om dem. Jeg synes nemlig det er ikke mindre end genialt. For det første er jeg en rigtig snothund.. Og til jer der ikke ved hvad det betyder, fordi “snothund” rent faktisk ikke er et ord, så vil det sige at jeg er syg og snottet konstant i løbet af et år. Og siden jeg begyndte på TakeDaily – vitaminpiller så har jeg ikke været syg. I’m not kidding you! Jeg har hverken været snottet, ondt i halsen, nede og ligge, eller andet siden! Så da den her kampagne kom om de her vitamin piller, så klappede jeg nærmest i hænderne, fordi jeg længe havde gået og tænkt på at jeg ville prøve vitaminpiller mod min konstant sygdom.
Det smarte ved lige præcis TakeDaily, er at du selv kan skræddersy din pillepakke. Fordi du skal igennem en slags rådgivning, så du får præcis de piller som DU har behov for. Inde på deres hjemmeside som jeg har screenshottet nedenfor. Der kan du se, at du kan tag en vitamintest, hvilket jeg virkelig anbefaler du prøver! På den måde får du præcis det som du har behov for. Jeg har forhåbentlig ikke den eneste der synes det er total genialt og nødvendigt! TAG TESTEN HERINDE.

skaermbillede-2017-03-14-kl-12-13-39

Jeg synes det er vild fedt og nemt at kunne få mine vitaminer og mineraler på den her måde. For så ved jeg at jeg får det som lige præcis min krop har behov for. Og den tanke elsker jeg! Det får mig til at slappe lidt mere af i mit indre kan jeg mærke. Take-Daily er en del af min morgenrutine nu. Førhen startede jeg altid min morgen ud, men et stort glas vand. Nu starter min morgen med de her piller med et stort glas vand til. Jeg har mine piller liggende fremme fordi jeg er typen der ellers ville glemme det. Men det gør heller ikke noget. For indpakningen er simpelthen så fin. Det er lidt ligesom en lille gave, man skal åbne hver dag. En gave til kroppen i hvert fald! Selvom det her er et sponsoreret indlæg, så håber jeg i kan fornemme hvor fantastisk jeg synes det her rent faktisk er. Og så håber jeg selvfølgelig du selv kan se, at det her kun er godt for dig! Hvis jeg har vækket din interesse, hvilket jeg håber, så kan jeg give dig 50% på din første bestilling. Rabatkoden hedder: GADEGAARD50
I skal være opmærksomme på at rabatkoden kun gælder i 3 dage, så det er lige med at være lidt hurtig. Hjemmesiden kan du finde HER.

collagedsimg_6104
Spons.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HURRA FOR GODE COCTAILS, MAD OG VENINDER!