Tumblr følelser.

Jeg tvinger mig selv til at spise morgenmad.

Min forbrænding er virkelig dårlig. Eller det går jeg stærkt ud fra den er. Og det skal der til at laves om på. Grunden til den er så dårlig er fordi jeg har nogle rigtig dårlig madvaner. Jeg spiser ikke nok måltider om dagen, men til gengæld store måltider når jeg så endelig spiser. Jeg prøver lige og guide jer igennem en hel dag med mig.
Jeg står op og drikker 1-2 store glas vand, og så laver jeg mig en kop kaffe. Uanset hvornår jeg står op, om det så er kl. 07.00 om morgenen, så spiser jeg ikke før en 12.00-13.00 tiden. Jeg er simpelthen ikke sulten. Men til gengæld fyrer jeg den af med væske. vand, vand, vand, the, kaffe osv. Så snakker vi altså om dårlig vane!

img_6467

Når klokken så bliver 12.00-13.00 laver jeg min morgenmad/middagsmad. Jeg laver som regel altid to rugbrødsmadder som jeg rister. Jeg spiser 2 æg til, og en masse grøntsager. Hvis jeg har noget pålæg er det noget med kylling. Det kan jeg også finde på at tage på. Mhmm! Det er hvad jeg bare lige har liggende i køleskabet. Men det som altid ligger i mit køleskab er asparges, agurk, rød peber og avocado. Men igen. Det er bare hvad jeg lige har liggende. Udover det, så spiser jeg også hytteost. Jeg elsker hytteost. Det er proteinrigt, og det smager fantastisk. Inden jeg går igen med mit måltid, så drikker jeg 2-3 glas vand inden.

img_6143

Og så spiser jeg selvfølgelig noget aftensmad ved en 7 tiden. Og det er faktisk det mad jeg får i løbet af en dag. Jeg har ikke lige fået taget billeder af min aftensmad. Men den består som regel af grøntsager, fisk eller kylling.
Det jeg skal til at ændre med min kost, er at jeg skal til at spise morgenmad. Min forbrænding er helt i bund fordi den gemmer på det mad jeg har, så den forbrænder intet. Klart når jeg spiser ca. 2 gange om dagen, at min forbrænder så er så dårlig. Derfor skal jeg til at spise en lille smule morgenmad, så min krop ved den begynder at få lidt. Min middagsmad er sådan set fint nok. Måske jeg skal til at skærer det ned til 1 rugbrød. Men ellers er det fint. Så skal jeg til at lave mig en lille eftermiddagssnack, bestående af en proteinshake, juice, grøntsager med noget dip til eller andet. Og så er det aftensmad derefter. Og så skulle jeg også meget gerne være mættede. Og i løbet af den dag, træner jeg selvfølgelig.

img_6412 img_6413

   

1 kommentar

  • Josephine

    Hej Anne. Det sofabord du har, er det fra ikea? Jeg har nemlig et der ligner helt vildt, det er bare sort. Men jeg ville vildt gerne have det du har, så jeg ville høre om du selv har lavet det, eller om det er købt sådan 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tumblr følelser.