Træning i påskeferien!

Parforholdet blev sat på prøve

Først vil jeg lige beklage at der ingen blogindlæg har været. Jeg sidder i Malaga lige nu, på vores terrasse. Nettet er noget værre lort her. Men lige her hvor jeg sidder lader det til at virke fint. Min kæreste og jeg fløj til Malaga i tirsdags, som nogle af jer måske har set på min snapchat og på instagram. Men hold kæft en tur herned, undskyld jeg bander.
Vi skulle have landet kl. 20.00 men i stedet blev klokken 04.00 om morgenen næste dag. For at gør en halvlang historie kort, så kommer vi ind i flyet, men bliver så bedt om at stå af flyet igen en times tid efter, da de fandt en fejl på flyet, som gjorde vi ikke kunne flyve før det blev fikset. Så lad mig komme af!!! Tiden blev rykket til kl. 18.00 hvor vi så skulle flyve i stedet. Fair nok! Min kæreste Christian blev nødt til at ringe til det biludlejningsselskab, som vi havde lejet en bil ved for at fortælle, at vi blev forsinket til at kunne hente bilen, på det aftalte tidspunkt. Men alt var selvfølgelig cool.
Da vi kommer hen og kigger på skærmene igen ved 18-tiden, er flyet endnu en gang blevet rykket, nu til kl. 20.30. Det er dér tålmodigheden begynder at slipper lidt op. FORDI… Vi var sultne og tørstige, fordi vi kun havde spist noget morgenmad. Vi skulle jo flyve kl. 16.00 og ville få mad der. Og endnu en gang skal vi ringe til biludlejningselskabet og fortælle vi bliver meget forsinket. Og vores første tanke var selvfølgelig at de vel har lukket på det tidspunkt i nat, hvor vi så ville være fremme. Inden vi får ringet har vi også fundet ud af at de ikke tager imod visa når vi skal betale vores depositum for bilen. Shame on us, yes! Det er sådan set vores egen skyld. Men med et fly der er forsinket endnu en gang, intet mad og drikke plus vi ikke kan få vores bil alligevel, så er alt lidt noget lort. Jeg prøvede at holde humøret oppe, men Christian var ved at brænde sammen, haha. Han prøver så imens at annullere bookingen af bilen, og finde et andet selskab som tager imod visa. Og det finder han heldigvis. MEN de vil have 8000 kr. i depositum for bilen. WHAT, det er mange penge. Men der er jo selvfølgelig ikke noget at gøre, så vi booker bilen der.
Vi kan heldigvis hente nogle madbilletter, som vi kan bruge i lufthavnen. Men på 100 kr. hver. Altså det er da dejligt man kan få nogle madbilletter, så man kan få lidt i maven. Men selv en Joe & The Juice-sandwich i lufthavnen koster nærmest 100 kr. Ej, okay.. Jeg overdriver også lidt. Men alt er bare så vanvittigt dyrt i lufthavnen. Men kanon! Vi får lidt i maven, og tiden nærmer sig heldigvis tidspunktet hvor vi skal flyve.
Klokken bliver 20.45 før vi kan gå om bord på flyet. Det viser sig at de har fået fløjet et helt andet flyselskab ind fra Billund, som kan transportere os til Malaga, da det andet fly var helt ude af stand til at kunne flyve. Der er alt for lidt benplads i flyet, og Christian sidder med knæene fuldstændig oppe i det andet sædet foran ham. (her har jeg jo fordelen ved at være 1.56 høj) 😉 Men fred være med det. Den manglende benplads er lige meget. Men da en ældre dame foran ham, som IØVRIGT sidder ved nødudgangen, og dermed har alt den plads alle i flyet kun kan drømme om, så har man IKKE ret til at brokke sig. Hun er mindre end mig, for det viser sig hun kan stå oprejst under selve kabinen og stadig ikke støde på. Anyways.. Hun bliver ved med at vende sig om for at markere at hun altså er mærket af at min kærester rykker på sine ben en gang imellem, så hendes sæde bevæger sig. UNDSKYLD MIG… Hvad bilder du dig ind? Alles tålmodighed er næsten sluppet op, og så tillader du dig at brokke dig over dit sæde rykker sig en gang imellem. Der skal være plads til alle! Og jeg har det sådan lidt, at hvis man synes man kan brokke sig over ens sæde bevæger sig en gang imellem pga. manglende benplads, når man er en mand eller dame med lidt længere stænger end en mand eller dame på 1.50 cm. så må man altså betale det som det koster at flyve på businessclass. Ellers har man ingen ret til at sige noget. Men selvom jeg havde lyst til at sige noget, gjorde jeg det ikke. Ellers ville det simpelthen blive en lang tur til Spanien.

ENDELIG NÅR VI FREM!!! Og vi skal hente vores bil og så afsted. Der hvor vi skal leje bilen er der 8 mennesker foran os. Så det ville komme til at gå ret stærkt. Troede vi…. Det vi ikke vidste da vi trak vores nummer, var at det her ville komme til at tage 1 time og små 20 minutter. OMG, haha. Selvom jeg griner af det hele nu, så var det seriøst ikke sjovt. Det var simpelthen sådan en lang tur. Selvom Christian og jeg snart har været kærester i et år, så blev vores parforhold lige sat på prøve. For i kampens hede kan man hurtigt komme til at sige nogle grimme ting, haha. Men vi overlevede, og vi har det bedre end nogensinde. Vejret kunne til gengæld godt være lidt bedre her. I sidste uge var her omkring 26 grader. Og i den her uge er det faldet lidt. Her er i gennemsnit 23 grader. Men igår regnede det lidt, så det var ærgerligt. Men jeg er faktisk bare glad for at være væk fra vejret i DK. Så jeg nyder det.

img_6787 img_6791

img_6784 img_6800

   

5 kommentarer

 • Jesper

  Hvad angår jeres forsinkelser med flyvet. Så ville jeg tage kontakt til http://www.flyforsinkelser.dk Når et fly er mere end 4 timer forsinket, så kan I få erstatning. Det firma kører sagen for jer, og det er gratis, hvis de ikke vinder sagen for jer, så derfor ta kontakt til det firma. Og forsat god ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hej Anne
   Lyt til hvad drengene siger , der er noget om det . Jeg skulle sammen med min kæreste flyve hjem fra Nice sidste år og det ender med at vores fly blev Forsinket og efterfølgende aflyst . Vi fik så en overnatning på hotel i Nice og fløj hjem dagen efter . Men vi skrev til flyforsinkelse og de kørte en sag og det endte faktisk med at vi fik vores penge tilbage for begge billetter , så gør det 👍🏻👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ebbe

  Hej Anne 🙂

  Det lyder godt nok som en træls og frustrerende oplevelse. Har været der et par gange selv 🙁
  Som Jesper siger, er det muligt at få kompensation for jeres ventetid i lufthavnen. https://www.flightbuddy.dk/ kører også sådanne sager, og gør det også gratis hvis sagen ikke vindes. Der tages blot max 20% inklusiv moms, så det betyder flere penge til jer 🙂 Det er muligt at få op til 4.500kr pr. billet 🙂

  Håber jeres tur hjem bliver nemmere – det er så frustrerende at være stuck i en lufthan!

  Nyd ferien alt hvad I kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene

  Du ringer bare Anne
  Hvis du bliver single 🌹😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Faktisk er billetten uafhængig af din kompensation. Billetten skal man nærmest ikke engang køre sag på. Det andet er simpelthen fordi de har spildt jeres tid. Flightbuddy og flyforsinkelse.dk gør det samme. Flyforsinkelse er bare dyrere. Ses vi til Kapsejladsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i påskeferien!