Kunne ikke lade være med at græde.

SE DE KOMMENTAR JEG HAR FÅET DE SIDSTE PAR DAGE

Der har været gang i bloggen de sidste par dage. Det har godt nok været vildt, så meget omtale mit indlæg fik. Men det er vildt fedt! For nu kom der lidt fokus på det, og det var jo det jeg ville. Christian og jeg fik nogle venner herned, og med opfordring fra jer om at smide toppen, så gjorde vi det sgu. Og der skete jo sjovt nok ingenting, udover vi fik noget sol på vores bryster. SKØNT!
Som jeg har udtalt til EB, vidste jeg godt at jeg ville få kliks af at smide sådan et billede op. Men hvorfor egentligt? For det er jo bare et par baller. Og det er jo faktisk det hele debatten handler om. Jeg havde ikke troet at det ville få SÅ meget omtale. Men det virker til at mange andre, og ikke kun mig, også synes det er ærgerligt. Jeg har fået sindssygt mange kommentarer både på instagram, facebook, privat og her på bloggen. Og de fleste er altså virkelig virkelig fine!
Så er der selvfølgelig altid de få mennesker, som bare vil være Rasmus modsat. Og så er der også dem, som bare skriver noget, for at skrive noget. Men fair nok! Det regnede jeg også med. Faktisk regnede jeg med at der ville være mange flere af dem. Men det var lidt modsat.

Jeg beklager virkeligt at jeg ikke har kunne lave et indlæg før, men jeg kunne ikke uploade billeder pga. nettet var så dårligt. Men nu er jeg tilbage i DK, så nu fungerer det. Jeg har glædet mig til at vise jer de her kommentar.

skaermbillede-2017-04-27-kl-10-03-34-1giphy
skaermbillede-2017-04-27-kl-10-04-04giphy-1skaermbillede-2017-04-27-kl-10-03-51giphy-3skaermbillede-2017-04-27-kl-10-06-27sf2wk4pskaermbillede-2017-04-27-kl-10-06-56tumblr_nxklhnbiac1u6u84mo1_400
Det var bare nogle af dem som havde skrevet noget, bare for at skrive noget. Egentlig gider jeg ikke rigtig give sådan nogle mennesker taletid. Men jeg synes det er ret underholdende. Jeg kunne sagtens sætte mig ned og svare på nogle af dem. Men jeg magter det ikke rigtigt.
Og nu til dem der rent faktisk bidrog med noget sagligt i denne debat. For ja, stort set ALLE kommentarerne var sådan som dem i kan se nedenfor. Jeg var så overrasket over hvor positive folk var til det her emne. Det er forskellige beskeder, selvom det ligner det er en lang besked. Men jeg kan ikke rigtig gøre det på andre måder end sådan. Og tusind tak for alle de positive beskeder og konstruktive.

skaermbillede-2017-04-27-kl-10-08-48

skaermbillede-2017-04-27-kl-10-09-08


skaermbillede-2017-04-27-kl-10-09-38-1

skaermbillede-2017-04-27-kl-10-10-10

skaermbillede-2017-04-28-kl-12-55-45

 

 

   

3 kommentarer

  • Hahaha, ej men folk er jo vanvittige 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rene

    Så fedt at du gjorde det! Jeg læste dit tidligere oplæg i morgen, og lagde også en kommentar. Håber virkelig at det bliver mere naturligt blandt unge mennesker, og jeg ville ønske at jeg havde nogen at tage nyde solen med uden en tråd på kroppen. Hvis flere unge gik sammen om det, ville det muligvis være lettere, da mange gerne vil, men måske ikke tør gøre det alene.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne ikke lade være med at græde.