Når numsen hænger lidt for meget.

Tumblr følelser.

Jeg sad og kiggede på nettet og fandt de her smukke billeder. De gav mig inspiration til indretning, men også en følelse af at sommeren er liiiige om hjørnet. Jeg finder som regel mine billeder på tumblr, ved at klikke rundt på det, ene og så ryger man videre til en anden profil, og så gemmer jeg bare alt jeg synes der er flot eller inspirerende.
Lige om lidt skal jeg ned på posthuset og hente en pakke som ligger klar til mig. Og lige præcis den her pakke, glæder jeg mig sindssygt til at åbne. I kan følge med på snapchat, hvad det er. Især den ene af tingene er jeg vild spændt på at prøve. Jeg går derned lige om 5 minutter. Så hop ind på snapchat: annegmondrup.

tumblr_o4visyhjtu1u54b7lo1_1280 tumblr_okvhok3tgn1tddlcmo1_500 tumblr_om7ydzsnmy1v5wpzho1_500 tumblr_on27wdi5og1vayf5lo1_500 tumblr_onhu3bjgxq1sj6bxfo1_500 tumblr_onjrwlelsm1vayf5lo1_1280

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Når numsen hænger lidt for meget.