Mit nye spejl sofabord.

Videoer af gårdagens træning.

Jeg hev min kæreste med til en omgang træning igår med Cecilie. Manden var ved at dø flere gange, haha. Lige da vi var færdige sagde han “det kommer ikke til at ske igen”. For det var så hårdt, haha. Vi snakkede om træningen hele vejen hjem, og jo mere hans puls faldt, jo federe synes han træningen var. Fordi så er det man bliver så stolt af sig selv, og man ved man har givet den 110%. Det er så vanvittig hårdt i momentet hvor man træner, og når man gisper efter vejret, tænker man “aldrig igen”. Men efterfølgende er det den vildeste træning og man er så glad. Og det endte med at han hellere end gerne vil med næste gang. YAAAS!! Og det er jo det Cecilie gør. Finder ud af hvor man er henne i træningen, og derefter presser en så meget som man kan, så man yder sit bedste. Jeg kan allerede se en forskel.. Ikke nok med at mavemusklerne er ved at komme frem, sp er jeg også blevet stærkere. Kan i huske da jeg skubbede den der tingest på videoen nedenfor, uden nogle kilo på den? (aner ikke lige hvad den hedder) 😉 Og nu kan jeg skubbe med et menneske på den!!! Juhuu! Fremskridt, fremskridt, fremskridt.

Cecilie har haft lukket ned for personlig træning i meget lang tid, men nu har hun åbnet op igen, så hvis i mangler en træner, ja den aller bedste faktisk, så kan i kontakte Cecilie på: cecilie@theproteinkitchen.dk
Her til morgen har jeg lavet mig en smoothie til morgenmad. Som jeg har nævnt prøver jeg på at lære mig selv at spise flere måltider om dagen, og det gælder altså også morgenmad. Jeg kunne også spise noget havregrød, men her i starte vil jeg spise noget lidt lettere. Så jeg lavede en smoothie bestående af: Jordbær, hindbær, spinat, vanilje soya mælk, og vanilje protein pulver.img_6555

   

2 kommentarer

 • Puha! Det ser hårdt ud!

  Kan du anbefale at have en personlig træner eller var det bare en engangsfornøjelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Kan selvfølgelig anbefale Cecilie Lind 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye spejl sofabord.