Guld ur & guld ringe!

10 grønne salater som jeg elsker!

Jeg prøver virkelig at spise grøntsager hele dagen lang. Til morgenmad, middagsmad, aftensmad og snacks! Det mætter, og der er 100 forskellige slags grøntsager at vælge imellem, så jeg bliver aldrig træt af dem. Det handler jo egentlig bare om at tilberede dem, på den måde som DU kan lide. Jeg har fundet ud af de sidste par måneder, at jeg godt kan lide at gøre noget ud af min mad. Christian siger at jeg bruger alt lang tid om at lave min mad.. Og det har jeg aldrig tænkt på før, efter han sagde det.
Jeg kan godt lide at det ser lækkert ud på min tallerken, og så kan jeg også godt lide flere forskellige grøntsager. Gerne nogle grøntsager, som har mange forskellige farver. For mig er det vigtigt at det ser ud af noget på min tallerken. Jeg nyder det meget mere, hvis det også ser lækkert ud. Og så får jeg også meget mere lyst til at spise mine grøntsager, hvis det ser lækkert ud.
Jeg er blevet helt vild med de her skåle, med forskellige slags grøntsager i. Alle de her salater er nogle jeg har gemt, og som jeg får enorm meget inspiration ud af. Jeg prøver at holde mig væk fra svinekød og oksekød, så jeg primært kun spiser kylling. Dermed ikke sagt at jeg ind imellem ikke spiser svinekød og oksekød, men det er sjældent. Jeg fokuserer først og fremmest på at få så mange grøntsager, på min tallerken som overhovedet muligt, og dernæst lidt kylling til. Min krop bliver glad af det = jeg bliver glad af det.

Alle de her salater er nogle jeg har fundet på nettet. Se lige hvor lækkert det ser ud, og også hvor simple de egentlig er. De her er alle uden kød, men du kan vælge at lave noget kød ved siden af, hvis du ikke kan nøjes med grøntsager kun. Jeg skal ud og lave mig en stor salat NUUUU!

img_0021buddha-bowls-intro green-goddess-bowl-1200x750 green-goddess-vegan-bowl-23 img_0024 img_7979 pasta-with-green-beans-and-pesto vegan-buddha-bowl_4-1
green-bean-buddha-bowlgreengoddessbowl-friedparsley

Jeg synes sådan som det køleskab er fyldt op, er super lækkert. Hvis ikke man får lyst til at leve og spise sundere af at se alt det grønt, så ved jeg ikke hvad gør. Jeg får lyst til at gå ned, og handle stort ind til grøntsager.

low-fat

   

4 kommentarer

 • Dejligt med inspiration til et sundere måltid! Synes jeg altid laver de samme 2-3 salater. Lidt kedeligt i længden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol Lykkehaab

  Det ser fantastisk inbydende og lækkert ud, dejligt med alle de grøntsager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol Lykkehaab

  Det ser fantastisk og indbydende ud, dejligt med alle de grøntsager.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guld ur & guld ringe!