God formiddag fra hovedstaden.

Fantastisk oplevelse!

img_7430

Jeg havde sådan en dejlig fredag! Og jeg kan godt fortælle at jeg havde glædet mig til lige præcis den her fredag, i et par uger. Og alt hvad jeg havde glædet mig til, blev som jeg havde forestillet mig og endnu bedre. Jeg har fortalt alle jeg har mødt om den her oplevelse. Så derfor er det oplagt også at fortælle jer om det.
I fredags var Christian og jeg nemlig henne og besøge Mother wine som ligger på Gammel Mønt i København K. Jeg vidste ikke meget på forhånd udover at det er et vin sted, hvor du også kan spise lidt mad.

I har måske hørt om restaurant Mother som ligger i kødbyen? Det er nemlig Mothers lillesøter som vi besøgte. Hos Mother Wine laver de små retter som de kender fra deres hjemegne i Italien, mens man bliver introduceret til deres udvalg af håndplukkede vine. Vi smagte de mest fantastiske vine både i form af champagne, hvidvin, rose vin og rødvin. Bagefter bestemte vi selv hvilken vi ville have mere af, og satte os derefter ovenpå hvor deres køkken er. Forstil jer at hele restauranten ligner en lille 3 etagers lejlighed. Der var sådan en hyggelig stemning hele aftenen, fordi det var så hjemmeligt.
Christian og jeg var rigtige sultne begge to, og da vi så maden tænkte vi først at det ikke var særlig meget, og at vi nok skulle få ryddet det bord hurtigt. Men vi tog fejl! Vi tog lidt, af alt det lækre italienske mad, og vi blev hurtigt mætte. Om det var fordi maden smagte af så meget, ved vi ikke. For hold nu, for smagte det bare fantastisk. Det lækre ost, og det lækre skinke er noget af det bedste jeg nogensinde har smagt. På videoerne og billederne nedenfor kan du se hvordan det ser ud.img_7445

Vi var også ret vilde med stemningen derinde, fordi den var så rolig. Mange kom bare ind for at smage på lidt vin, andre kom ind for at købe en vin de kunne tage med sig videre, og andre blev og spiste og fik vin. Man kan nemlig bare komme ind, og få lov til at smage de vin de har åbne inden man køber.
Så det er både et sted du kan sidde og nyde din vin, eller du kan komme og købe en vin med videre. Jeg lagde mærke til hvor mange af de samme mennesker der kommer igen. Fordi ham som vi havde til at fortælle os om alt det her lækre vin, hilste på stort set alle der kom ind, og fortalte at det var nogle kunder som havde været der før. Og det betyder jo bare at folk er vilde med stedet. Og det er bestemt heller ikke sidste gang vi skal derind. Vi har allerede snakket med nogle venner om at tage derind, fordi vi er nødt til at vise dem det her sted!

img_7434

   

6 kommentarer

 • Simone

  Hej Anne 🙂
  Hvordan får man bord derinde? Man kan ikke bestille på forhånd via deres hjemmeside

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Simone.
   Du kan ikke bestille bord. Du skal bare kigge forbi, og så sørger de for det du vil have. Så lækkert og så nemt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er du skøn af se på!

  Jeg har selv lige købt en vintage 2.55 Chanel taske, og siger tak for inspiration af outfit. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Tak Nanna! Håber du bliver glad for tasken.. Hvilket du jo nok gør 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er dit alt for sprøde outfrit fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Begge dele er faktisk fra Boohoo.com 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God formiddag fra hovedstaden.