Jeg er helt overvældet!

20% RABAT PÅ FLOTTE NEGLE TIL DIG!

Jeg elsker jeg også kan forkæle jer en gang imellem, og det kan jeg nu. Jeg er nemlig så heldig at jeg kan give jer 20% rabat i hele juni måned hos min negledame.
Jeg skal hen og have lavet mine negle i dag, og det er er nogle andre negle end hvad jeg før har fået. Jeg har altid fået lavet spidse negle, eller mandelformet negle. Men i dag vil jeg prøve noget andet. Jeg har tænkt længe på at ville gøre det, men det ender altid med jeg får lavet spidse negle. Men dagen i dag, er dagen hvor jeg får lavet de negle i kan se nedenfor. Jeg ved dog ikke hvilket farve jeg skal få lavet. Men det beslutter jeg nok i sidste øjeblik.

f001875bcfe397a8682677c0d8ebf9e2

Men som sagt er jeg så heldig at kunne give jer rabat. Det eneste i skal gøre er at skrive mit navn, når i booker en behandling ved hende. I kan booke HERINDE. Når i bestiller tid skal i trykke på “bestil tid”, og så gå helt ned i den kategori der hedder “negle hos Karina Jazmin”. Husk det starter fra juni måned!

32250716-coffin-nails coffin-nails-con-smalto-bianco bcd135385d6cd20ba0549d7267e9e823 8353428fdb8248601ac44e0be0909044

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg er helt overvældet!