20% RABAT PÅ FLOTTE NEGLE TIL DIG!

25% RABAT PÅ SOLBRILLER. Blandt andet ganni, Celine & mange flere.

Jeg synes lige jer et lille hint om at i lige nu kan få 25% rabat på virkelig mange flotte solbriller. Nu hvor solen kommer til at skinne i den her uge, og der bliver op til 25 grader, så er det altså frem med solbrillerne. Og med 25% rabat, så kunne det ikke være meget bedre. Det skulle da lige være når jeg fortæller jer, at solbrillerne allerede kan komme frem i den her uge, pga. den hurtige levering som er ved Boozt.com

Og så tænker du måske at der sikkert kun er rabat på de fesne mærker. Men nej nej! Der er rabat på mærker som Valentino, Ganni, Celine og så mange andre. Jeg har fundet mine yndlings solbriller, som i kan se på billederne. Allesammen nogen som i kan få inde på boozt.

collagedfd collagenh

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

20% RABAT PÅ FLOTTE NEGLE TIL DIG!