Derfor sagde jeg nej til at medvirke i "min fede træner".

Brune stænger og lyst hår!

Da jeg tog tøj på imorges gik det lige op for mig, hvor lyst mit hår egentlig er blevet. Jeg er faktisk ikke fan af fuldstændig blondt hår og for meget tan. Jeg synes hurtig jeg kan komme til at ligne en dulle. Jeg håber ikke jeg fornærmer nogen når jeg skriver det. Jeg kan kun tale på mine egne vegne, og til mig er det ikke særlig kønt. Mest fordi jeg også godt kan lide vippe extensions, lidt lipgloss osv. Og det kan hurtig tage overhånd det hele.
Mit hår er virkelig blevet lyst på de ni dage i Malaga. I hvert fald når man tænker på, at jeg fik det farvet en smule mørkere for et par måneder siden. Men jeg er faktisk ret vild med min hårfarve lige nu. Og jeg synes også min farve på kroppen er blevet rigtig fin, og det er okay til mit lyse hår. Men jeg skal da ikke blive meget mørkere i huden, før jeg synes det er lidt for meget.

I dag skal jeg lige et smut til Hellerup for at hente nogle produkter i takecarels.dk. Der ligger nemlig nogle LÆKRE produkter klar til mig. Nemlig mit yndlings mærke phformula. Jeg har brugt det mærke i 6 år nu tror jeg. Lige siden Lillian fra takecarels, introducerede mig til det. Min hud elsker det!

img_7055
img_7048-1
img_7050-1

   

7 kommentarer

 • Otto Nadolny

  Du får nok svært ved at løbe fra at du er en flot pige, uanset hvor brun eller blond.
  Jeg håber vi kan komme væk fra alle fordomme om at der en en modsætning mellem skønhed, at gøre noget ud af sig selv, og så intelligens og begavelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  hvor er din bluse fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line s

  Jeg er meget lyshåret af natur, og bliver meget nemt enormt brun og jeg synes det er så flot! Og så pifter jeg det også altid op med farver som gul og orange neglelak, så jeg ser endnu brunere ud 😁 Elsker det, og du ser også bare skide godt ud 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Hvor r din trøje fra?Er vild med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Den er fra det mærke der hedder Rails 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene

  Du er smuk lækker pige Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor sagde jeg nej til at medvirke i "min fede træner".