"Du har jo ikke strækmærker" - Jeg havde lyst til at skrige hende ind i hovedet "JO!".

De her pandekager må jeg spise i min kostplan!

Hvor lækkert er det lige at pandekager er en del af ens kostplan? Jeg har nemlig fået sendt en kostplan af min træner Cecilie Lind. Og i den kostplan er der pandekager inkluderet, juhuuu! Jeg elsker Cecilies kostplan fordi jeg må spise så meget, og så mange forskellige ting også. Jeg kan desværre ikke dele kostplanen med jer, fordi jeg så afslører alt Cecilies arbejde, og det er det hun lever af. Så kontakt Cecilie selv hvis du skulle være interesseret i at vide mere, enten i form af træning eller mad.
Men de her pandekager bliver jeg nødt til at dele med jer, fordi de er så sindssygt lækre og virkelig nemme at lave. Så hvis du har lyst til noget sødt, og lidt lækkert en dag, så lav dem her i stedet for at købe en kage fyldt med sukker. Eller slik for den sagsskyld.

Billederne nedenfor er fra Cecilies blog, da jeg ikke ville kunne lave nogle der ser lige så flotte ud. Hun er så god til at lave mad som ser så voldsomt lækkert ud. Hvor jeg derimod ikke er så kreativ i et køkken, og heller ikke kan lave mad som ser særlig flot ud, haha. De her pandekager er også utrolig nemme at lave!

Opskriften på de lækre pandekager lyder sådan: 

1 helt æg + 2 æggehvider (eller 2 hele æg) 
1 banan
20g havregryn 
1 scoop proteinpulver eller brug boghvedemel fx. 
Lidt sødemiddel efter eget valg. Evt. lidt kardemomme eller kanel, eller skal/saft fra en appelsin. Og de dage jeg træner tilsætter jeg 10g kokosmel. 

den-store-pandekage-dyst0 den-store-pandekage-dyst3

   

6 kommentarer

 • Katrine

  Hey Anne! 🙂
  Når du skriver “1 helt æg + 2 æggehvider (eller 2 hele æg)”, mener du så 3 æg i alt eller hvordan skal den lige forstås? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hey Anne! 🙂

  Når du skriver “1 helt æg + 2 æggehvider (eller 2 hele æg)”, mener du så 3 æg i alt eller hvordan skal den forstås? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hun mener enten tager du 1 helt æg plus 2 æggehvider. ELLER 2 hele æg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Tak for hjælpen Camilla 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Katrine 🙂

   Som Camilla skriver, så mener jeg 1 helt æg plus 2 æggehvider. ELLER 2 hele æg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Et tip hvis du synes det er svært at få pandekagerne til at blive “flotte” – jeg bruger faktisk et vaffeljern til samme opskrift – jeg bruger dog frisk vanilje eller vaniljepulver (en lille teske) for sødme og kun ét æg. Det er SUPER nemt med vaffeljern og der går ca. en stor vaffel til en alm. portion og to vafler hvis du tilsætter kokos og et æg mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Du har jo ikke strækmærker" - Jeg havde lyst til at skrige hende ind i hovedet "JO!".