Sommerkjoler til festivallen, sommerhuset eller grillfesten.

Derfor sagde jeg nej til at medvirke i “min fede træner”.

Jeg blev ringet op af Ekstra Bladet for to uger siden ca. da jeg var i Spanien rent faktisk. De havde hørt at jeg også var blevet tilbudt at være med i min fede træner som kører på TV3. Egentlig havde jeg ikke tænkt mig at fortælle nogen at jeg var blevet spurgt, men eftersom det ligesom var ude, så ville jeg gerne sige et par ord. Men for jer der ikke ved det, eller er mere nysgerrige omkring det, så vil jeg lige give en mere uddybende forklaring.
Jeg blev ringet op i starten af sidste år ca. af TV3 som spurgte om jeg havde lyst til at medvirke. Jeg synes det lød rigtig spændende, men forstod ikke helt hvorfor JEG skulle hjælpe en overvægtig. Jeg er jo ikke uddannet inde for det område. Men da jeg hørte der ville være både en personlig træner, en læge og en kostvejleder til stede, så var jeg lidt mere tryg, og følte derefter at jeg bedre ville kunne hjælpe den overvægtige. Og jeg synes faktisk det lød som en rigtig god og spændende ide.
Men… Der kommer selvfølgelig et “men”. Hvis jeg sagde ja tak, til at medvirke i programmet, var der liiiiige den lille/KÆMPE store ting ved det.. Jeg skulle nemlig selv tage 25% på af min egen kropsvægt! Lille mig på 156 cm. der nu vejer 58 kilo.
Det kan jeg jo ikke! Eller det kan jeg godt, men det er jeg ikke sikker på min krop ville holde til. Og slet ikke på så kort tid! Jeg skulle proppe mig med mad, på meget kort tid, og det var jeg simpelthen ikke sikker på min krop kunne følge med til.
Jeg gik med en masse tanker, og som jeg selvfølgelig delte med min kæreste Christian også. Hans ord var nogenlunde sådan her:
“jeg synes du er rigtig flot nu, og jeg ville selvfølgelig have det svært med at se dig overvægtig. Men fuck om du tager de kilo på. Jeg ville simpelthen ikke kunne have, hvis du er ked af det hver dag over dig selv, bare pga. et tv program”.

Han ville støtte mig 100% hvis jeg valgte at sige ja. Men tankerne fløj bare rundt i mit hoved. “hvad nu hvis jeg ikke kan tabe mig efterfølgende”. “Hvad nu hvis jeg får en sygdom pga. det her”. “Hvad hvis jeg udvikler en sygdom om nogle år, pga. det her”. “Hvad hvis jeg går fuldstændig i kulkælderen og ikke kan komme op igen, bare pga. af det her”. 

Det med at jeg skulle hjælpe et andet menneske var virkelig tiltalende. Men jeg synes det var for stor en risiko for min egen krop. Jeg forhørte mig rundt omkring hos veninder og familie. Der var ikke EN der sagde at de synes jeg skulle gøre det!
Jeg vil være helt ærlig overfor dig, som sidder og læser med lige nu. For jeg får ikke noget ud af at sidde og lyve. Honoraret havde også en stor del med det at gøre. Jeg kommer aldrig til at fortælle hvor meget jeg blev tilbudt. Men jeg var i forhandling med tv3, og jeg synes aldrig beløbet kom højt nok op, i forhold til hvad jeg skulle udsætte min krop for. For tænk hvis min krop blev fuldstændig ødelagt pga. det her, og jeg blev syg af det. Så ville jeg i hvert fald have penge nok til at jeg bagefter, kunne opleve hele verden og gerne endnu mere.

Så det endte med jeg sagde nej tak, til at være med. Når det så er sagt så forstår jeg ikke alt den hys der har været omkring programmet. Jeg har fået set et afsnit, og jeg forventede det værste. For det var det jeg havde set var blevet skrevet rundt omkring. Men som en helt normal individ, der synes det var et fint program. 

nyt-livsstils-program-kommer-snart-pa-tv3
Foto fra TV3’s hjemmeside.

   

3 kommentarer

 • Gæst

  Jeg læste, at de andre, der blev spurgt, blev tilbudt et honorar på 500.000 kr. Det havde jeg sgu sagt ja til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 500.000 er da ikke meget, når dem der medvirker lever af deres udseende! Der kan være store ulemper ved at medvirke, både fysisk og psykisk. Hvis de ikke kan tabe sig bagefter, så får de ikke den samme positive eksponering og det giver færre jobs i længden. Så i princippet kan det resultere i, at de mister deres indtægtsgrundlag. Masha har fået strækmærker på sine lår siger huj og de går aldrig væk igen. Det er da en mindre katastrofe, når hun lever af sit udseende! Derudover så har de alle blevet ramt på deres humør og sundhedsmæssigt er det helt vanvittigt det de gør. Træk skatten fra de penge og så er der ikke meget tilbage i forhold for hvad de udsætter deres krop for.
  Jeg forstår godt, at du ikke ville deltage Anne og du tog en velovervejet og meget fornuftig beslutning 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gæst

   Anne lever da ikke af sit udseende? Hun er blogger ikke model.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkjoler til festivallen, sommerhuset eller grillfesten.