10 grønne salater som jeg elsker!

GET THE LOOK + DIREKTE LINK.

Indlægget indeholder reklame-links.
Jeg er en af dem der sagtens kan bruge et par timer på instagram, og ender op på en eller andens fætters mors kusines mormor på 67 😉
Jeg kan godt lide at bruge tid derinde, fordi jeg finder en masse inspiration til alting. Man kan jo finde alt derinde. Jeg fandt hende her, som jeg synes er ret sej. Jeg kan godt lide hendes tøj, og den måde hun sammensætter det på. Så derfor var det oplagt for mig, at vise jer til hende, og også finde tøj alla hendes. Jeg tænker i også synes hun er ret cool. I kan finde hende på instagram, hun hedder: shannenjai
Det er ikke fordi hun er den største trendsætter, men hvis jeg står, og skal i byen og har total tøjkrise, så kan jeg godt glemme hvor “nemt” det egentlig er at tage noget enkelt tøj på, som på samme tid også ser godt ud. Og det synes jeg hun viser ret godt. Det der med fx. at tage en hvid t-shirt på, sorte bukser, et par hæle og så lige svinge en skjorte rundt om livet. NEMT OG LÆKKERT.

Hvid t-shirt kan findes herinde til kun 79 kr. Bukser alla hendes kan fåes herinde.

collagerrrr

Hendes tøj er jo egentlig meget enkelt, men selve sammensætningen af det synes jeg er så fint. Jeg har virkelig mange ternede skjorter, som hun bruger ret tit. Farven jeg har fundet er ikke helt den samme. Men det er jo sådan set også ligemeget.
Skjorten kan du få herinde og hendes leggings kan du finde herinde til kun 159.

collageere

Jeg er også helt pjattet med det her look. Igen gør hun det bare så enkelt, men så lækkert. Hun bruger enorm meget hendes skjorter, hvilket jeg er stor fan af, fordi jeg selv har så mange, men jeg glemmer lidt at bruge dem. Men ikke mere! Skjorten kan du få herinde og som i øvrigt er sat ned lige nu. De sorte bukser kan du få herinde.

collagedfd

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grønne salater som jeg elsker!