"Kylie Jenner, må jeg få taget et billede med dig?"...

God formiddag fra hovedstaden.

Det tog lige lidt længere tid at komme i gang imorges, da jeg hørte om det angreb der er sket i Manchester. Kunne slet ikke tage mig sammen til noget, udover at sidde og se nyhederne. Hvor er det frygteligt! Mine tanker kørte kun på det, så det var svært at komme i gang med dagen.
Men jeg skal i gang med dagen.. Jeg skal nemlig tage mig sammen til at tage ned og træne, og så skal jeg hen og besøge Polhem PR. Skal hen og sige hej til dem, og så liiiige se om de har nogle lækre produkter. Jeg synes det er svært at komme ud af døren lige nu, og tage hen og svede i et træningscenter. Men det skal jo gøres!

Jeg har taget en gammel sag på i dag, men en virkelig lækker sag. Den er dejlig lige at svinge om mig, når jeg står op om morgenen. Jeg havde den faktisk på en nytårsaften nogle år tilbage.. Hvorfor jeg havde det, forstår jeg så ikke. Jeg kunne aldrig finde på at tage den på i byen, den dag i dag haha. Men som en lille sag at tulle rundt i herhjemme, er den perfekt!

p5230137p5230135 p5230134

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Kylie Jenner, må jeg få taget et billede med dig?"...