Brune stænger og lyst hår!

Guld ur & guld ringe!

Jeg er, og bliver en guld pige! Jep, lige siden jeg vandt mgp som 11 årige 😉 Jeg måtte naturligvis selv bestemme hvilket tøj jeg skulle have på, og svaret var guld. Ikke meget har ændret sig siden, for jeg er stadig kun til guld smykker. Derfor var det også meget nemt for mig da jeg skulle vælge hvilket Daniel Wellington ur jeg skulle bestille hjem. DET GULD! Så det blev det. Jeg er vild med det er så enkelt og så feminint. Mit ur skal nemlig ikke være et kæmpe stort ur, som dækker hele min arm nærmest. Bare et lille tynd ur. Og jeg er meget glad for det. Det passer smukt til mine smykker også, som er en ring fra Per Borup design, en ring jeg har arvet fra min mor, og til sidst en ring fra camillebrinch.  

Jeg er ikke den helt store smykke pige. Det varierer selvfølgelig lidt, men det er primært mine ringe jeg går med. Og nu også det nyeste medlem af familien, som jeg iøvrigt kan give jer 15% rabat på. I skal blot skrive ANNEGADEGAARD når i køber et ur på Daniel Wellingtons hjemmeside. 

p5030083

p5030061 p5030066 p5030084

Sponsoreret indlæg.

   

1 kommentar

  • Anne

    Sikke et flot ur 🙂 Og tusind tak for rabatkoden 🙂 Desværre virker den ikke for mig, så jeg ved ikke om jeg har indtastet den forkert? Jeg prøvede at bestille et magentil på hjemmesiden, men da jeg angav rabatkoden skete der intet. Jeg skrev den med store bogstaver, ligesom du har gjort her i indlægget, ved ikke om det har en betydning? Ved du hvor længe koden gælder?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brune stænger og lyst hår!